Här är trailern till Älska mig säsong 2

Snart är det premiär för den andra säsongen av Älska mig på Viaplay. Se trailern till succéserien här!

På Kristallen 2020 utsågs Viaplay-serien Älska mig till årets tv-drama – och det var en rörd Josephine Bornebusch som tog emot priset i direktsänd tv. Med allt rätt. Josephine står nämligen bakom både idé och manus, samtidigt som hon verkar som regissör och huvudrollsinnehavare.

”Jag är så orimligt glad för att få Kristallen för bästa drama! Tack alla som varit med och gjort Älska mig till allt jag någonsin drömt om. Utan er ingenting. Tack.”, skrev Josephine på Instagram kort efter ceremonin.

Den 13 september är det dags för säsong 2 av Älska mig – och nu har trailern till serien äntligen släppts.

Det handlar Älska mig säsong 2 om

Handlingen i den andra säsong utspelar sig cirka två år efter premiärens sista avsnitt, då både Clara (Josephine Bornebusch), Aron (Gustav Lindh) och Sten (Johan Ulveson) fick ihop det med personerna de tror sig älska.

Men inga relationer är perfekta. I takt med att vardagen kommer i kapp börjar förhållandena knaka, och tydliga sprickor växer fram – både mellan Clara och Peter (Sverrir Gudnason), Aron och Jenny (Sofia Karemyr) och Sten och Anita (Görel Crona).

Förutom originalcasten spelar även Ulf Stenberg, Anders Mossling, Alexander Abdallah och Julia Marko Nord i den andra säsongen av Älska mig. Serien har nordisk premiär den 13 september och går att se på Viaplay.

Se trailern till Älska mig här:

Foto: Johnny Wohlin/Viaplay

LÄS MER: 

9 saker du inte visste om Josephine Bornebusch

Josephine Bornebusch gör relationsserie om social distansiering

Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson sjunger i nytt musikdrama