Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso i Globen

Här kan du streama Alices och Biancas showcast

Missade du också Alices och Biancas hajpade showcast i Globen? Ingen fara, för snart kommer du kunna streama alltihop hemifrån!

Den vara en fullspäckad show som superduon, Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso, bjöd på i Globen. Artisuppträdanden, heta stolen och en duett framförd av tjejerna själva blev några av kvällens höjdpunkter.

”Till lilla Bianca ❤️ Du vågade! Du mötte din största rädsla. Det du alltid drömt om att du någon dag skulle våga… DU GJORDE DET!!! Du sjöng!! Och du gjorde det i Globen framför 10.000 personer i publiken. Tack till ER som gav mig det bästa ögonblicket i HELA MITT LIV ❤️ Det jag vill säga är: VÅGA MÖT ERA DRÖMMAR FÖR FAN VAD DET ÄR VÄRT DET!!! VÅGA VÅGA VÅGA!!!!!! ❤️, skrev Bianca på sociala medier.

Blir ett eget program

Var du inte en av de 10 000 fans som var på plats denna kväll? Då har vi goda nyheter till dig! Hela showcasten kommer sändas på Dplay och Kanal 5, meddelar Bianca via Instagram.

”HELA SHOWEN KOMMER ATT SÄNDAS SOM ETT EGET PROGRAM PÅ @kanal5sverige MYCKET SNART”.

Och för dig som verkligen inte kan få nog att power-brudarna så har Alice publicerat ett Youtubeklipp som heter, Showcast – The documentary, där vi får följa allt jobb bakom showcasten.

”Ni får ta del av känslorna och förberedelserna precis innan showcasten tillsammans med fantastiska teamet bakom. Videon är en timme lång men väldigt värd att se! (…) ❤️ (Senare kommer ni att kunna se hela showen på kanal5, säger till när vi vet exakt datum)”

Se Showcast – The documentary här:

Läs mer:

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet: ”Helt magiskt”

Bianca Ingrosso frontar Gina tricots sommarkollektion

Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon tjänar: ”Skäms inte”

Foto: Bianca Ingrosso / TT