Här träffas Beyoncé och Meghan Markle för första gången

Två av världens största kungligheter har precis träffats! Vi pratar förstås om Queen B och Meghan Markle.

Under söndagen var det premiärdags för Lejonkungen i London, en nyinspelning av Disney’s klassiker från 1994.

Två biobesökare som gärna ville se filmen var hertiginnan Meghan Markle och prins Harry, som nyligen blev föräldrar till sonen Archie. På plats fanns också en annan kunglighet – Beyoncé.

Världsartisten har nämligen gjort rösten till Nala i Lejonkungen, Simbas barndomsvän och senare även drottning av hans kungarike. Det är alltså en roll värdig Queen B, som gästade röda mattan tillsammans med maken Jay-Z.

På väg in i biografen träffades Beyoncé och Meghan Markle offentligt för första gången, ett möte som tack och lov fångades på film.

”My princess”

I klippet som nu cirkulerar på nätet ses kvinnorna le stort när de möts, Beyoncé i en guldfärgad klänning och Meghan i en svart. När de omfamnar varandra hörs hur Beyoncé kallar Meghan ”my princess”, samtidigt som Jay-Z står bredvid. Snart dyker även prins Harry upp i videon:

Beyoncé och Jay-Z har tidigare visat sitt stöd till hertiginnan, som blev hårt ansatt av media under sin graviditet.

När paret prisbelönades på BRIT Awards tidigare i år valde de att hylla Markle genom att posera framför ett porträtt av henne, en hint till musikvideon Apeshit där de står framför målningen Mona Lisa.

Här träffas Beyoncé och Meghan Markle för första gången – se bilderna:

Läs mer:

Beyoncé släpper nytt album – en hyllning till Lejonkungen

Så stöttade Beyoncé och Jay-Z Meghan Markle på BRIT Awards

Foto: TT