Här visar Zara Larsson upp sin nya hårfärg

Här visar Zara Larsson upp sin nya hårfärg

Zara Larsson dyker upp i en ny hårfärg – eller för att vara mer korrekt, en nygammal sådan. Det är på Instagram som hon visar sitt nya svall!
Zara Larsson - stilresan genom åren
0:59

Efter reklamen: Zara Larsson - stilresan genom åren

(0:59)

Slå på ljud

Det är inte få personer som känt behov av en förändring i samband med det nya året. Nytt år, och kanske lite nytt hår? Why not! En av dem som antagligen gick i dom tankarna är allas vår favorit Zara Larsson, som nu dyker upp i en ny frisyr. Det tidigare blonda håret har nu fått sin en annan färg!

”Omw to live love laugh in LA”, skriver Zara när hon inte bara ger besked om att kosan styr mot staterna, utan samtidigt låter oss ta del av hennes nya hårfärg! Håret är nu i en orange kulör, och på sin Instagram story förklarar hon att hon blandat färgerna Sand och och Bright copper från Maria Nilas color refresh-serie för att få till det.

Inte helt oväntat älskar massor av hennes fans hennes nya färg – det framgår tydligt av de tusentals kommentarerna som går att hitta i inlägget!

Hade en liknande hårfärg 2019

Och hårfärgen är inte helt främmande för Zara. Senast under 2019 såg vi Zara i en liknande färg. Och den orangea färgen fick då hänga med en bit in i 2020!

Zara Larssons hårfärger genom åren

Vi är främst vana vid att se Zara Larsson i hennes blonda svall, men hon har faktiskt låtit håret gå i en del andra kulörer genom åren. Det har både gått i betydligt ljusare skala än hennes naturliga blonda, och hon har testat på att låta det vara både blått och haft många mörkare slingor.

Under 2021 var det inte bara färgen som fick sig en förändring. Då lät hon det även vara längre än någonsin tidigare, efter ett besök hos kändisfrisören Adam Lukacs.

Foto: Instagram, TT

Relaterade artiklar
Britney Spears färgar håret lila: ”Inte säker på om jag gillar det”
Demi Lovato har tatuerat huvudet – det betyder motivet
Lily Collins – och 7 andra kändisar som rockat både långt och kort hår