HBO i april 2020 – här är alla nya filmer och serier

HBO i april 2020 – här är alla nya filmer och serier

På jakt efter ny tv-underhållning? Under april månad tillkommer många nyheter på streamingtjänsten HBO – välj och vraka i listan här!

Streamingtjänsten HBO släpper i april flera nya tv-serier, filmer och dokumentärer. Killing Eve, Mrs America och Insecure är bara några av nyheterna som har premiär inom kort.

Här nedan hittar du hela listan med alla premiärer!


Filmer på HBO – nyheter i april

Bad Education

När ett populärt skoldistrikt i USA hotas av en förskingringsskandal gör skolinspektören Frank Tassone allt för att mörka sanningen. Med skådespelaren Hugh Jackman i huvudrollen. Baserad på en sann historia!

Datum: 26 april.


Dokumentärer på HBO – nyheter i april

The Scheme

Den Emmybelönade regissören Pat Kondelis står bakom den här dokumentären, som kretsar kring en uppmärksammad mutskandal inom amerikansk collegebasket.

Datum: 1 april.


Serier på HBO – nyheter i april

Bosch

Säsong 6

Den sjätte säsongen om kriminalpolisen Harry Bosch, som ställs inför en svår mordutredning när en medicinfysiker plötsligt avrättas.

Datum: 18 april.

I Know This Much Is True 

Miniserie 

Skådespelaren Mark Ruffalo spelar två identiska tvillingbröder i detta gripande drama om syskonens liv i den lilla fiktiva staden Three Rivers.

Datum: 28 april.

Insecure 

En bild från tv-serien Insecure, som har premiär på HBO den 4 april.

Tv-serien Insecure har premiär på HBO den 4 april.

Säsong 4

Äntligen är Insecure tillbaka, tv-serien där vi får följa de afroamerikanska tjejerna Issa och Mollys vardag i storstaden Los Angeles.

Datum: 4 april.

Killing Eve

Säsong 3

Polisen Eve och lönnmördaren Villanelle försöker leva sina liv på var sitt håll, men snart ska deras vägar korsas än en gång. Guldkorn!

Datum: 27 april.

Mrs America

Miniserie

Stjärnspäckad miniserie om den antifeministiska aktivisten Phyllis Schlafly och konflikterna med världskända kvinnokämpar som Gloria Steinem och Betty Friedan. Med bland andra Sara Paulson och Cate Blanchett.

Datum: 16 april.

RUN 

En bild från den nya tv-serien RUN på HBO.

RUN är en ny thrillerkomedi om exen Ruby och Billy.

Säsong 1

Det forna paret Ruby och Billy har inte setts på 17 år. En dag bestämmer de sig för att släppa allt – och fullfölja en pakt som de slöt i tonåren.

Datum: 13 april.

The Good Fight 

Säsong 4 

När advokatfirman Reddick, Boseman & Lockhart förvärvas av en multinationell byrå ställs de anställda inför tuffa utmaningar.

Datum: 10 april.

We’re Here

Säsong 1

Tre kända drag queens beger sig ut på vägarna i USA för att hitta en ny stjärna till sin dragshow. Med Shangela Laquifa, Bob the Drag Queen och Eureka O’Hara. Reality!

Datum: 24 april.

What We Do In The Shadows 

Säsong 2

Välkommen till det märkligaste kollektivet på planeten! Här bor de tre vampyrerna Nadja, Lazlo och Nandor tillsammans med sin mänsklige tjänare Guillermo.

Datum: 16 april.

Foto: HBO

LÄS MER: 

Netflix i april 2020 – här är alla nya filmer och serier

17 riktiga feel good-filmer som du kan se på Netflix