HBO i maj 2020 – här är alla nya dokumentärer och serier

Letar du efter något nytt i tv-soffan? Under maj månad släpps en rad nyheter på HBO för dig som blivit en serietorsk i hemmakarantänen!

Ny månad, nya tv-nyheter! Nu i maj har flera nya tv-serier och dokumentärer premiär på streamingtjänsten HBO. Betty, The Great och Billions är några serier som släpps under maj månad, precis som dokumentären Natalie Wood: What Remains Behind.

Du hittar hela listan med alla nyheter här nedan!


Dokumentärer på HBO – nyheter i maj

Natalie Wood: What Remains Behind

I denna gripande HBO-dokumentär får vi följa Hollywood-skådespelerskan Natalie Woods fantastiska filmkarriär, men också hennes chockerande bortgång.

Datum: 6 maj.


Serier på HBO – nyheter i maj

Betty 

Säsong 1

Skateboarding är en sport som domineras av män, men i New York finns en grupp unga tjejer som drömmer om att bli proffs. Ny tv-serie baserad på filmen Skate Kitchen från 2018.

Datum: 2 maj.

Billions

En bild från tv-serien Billions, vars femte säsong har premiär på HBO den 4 maj.

Den femte säsongen av Billions har premiär på HBO den 4 maj.

Säsong 5

Den infekterade konflikten mellan åklagaren Chuck Rhoades och riskkapitalisten Bobby ”Axe” Axelrod eskalerar i den femte säsongen av Billions. Med bland andra Maggie Siff, Malin Åkerman, Paul Giamatti och Damien Lewis.

Datum: 4 maj.

Doom Patrol 

Säsong 2

Efter en rad hemska olyckor har medlemmerna i Doom Patrol fått övernaturliga förmågor. I den andra säsongen av serien får de ett nytt uppdrag av ledaren Cyborg, som verkligen kommer att sätta deras förmågor på prov.

Datum: 29 maj.

I Know This Much Is True

Miniserie 

Skådespelaren Mark Ruffalo spelar två identiska tvillingbröder i detta gripande drama om syskonens liv i den lilla fiktiva staden Three Rivers.

Datum: 11 maj.

Miracle Workers: Dark Ages

En bild från tv-serien Miracle Workers som går att se på HBO.

Miracle Workers återvänder nu med en andra säsong.

Säsong 2

Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe är tillbaka i den skruvande komediserien Miracle Workers! I denna säsong har himlens änglar skickats ner till medeltiden för att sprida ljus och glädje.

Datum: 14 maj, alla avsnitt.

Stargirl 

Säsong 1

Lär känna Courtney Witmore, en ung tjej som drar ihop en grupp superhjältar för att slåss mot världens farligaste bovar. En ny tv-serie i DC Comics universum.

Datum: 19 maj.

The Great

En bild på skådespelerskan Elle Fanning i tv-serien The Great på HBO.

Elle Fanning spelar kejsarinnan Katarina i tv-serien The Great.

Säsong 1

Den unga kejsarinnan Katarina II har stora förhoppningar när hon anländer till Ryssland för att giftas bort med kejsaren Peter. Dock visar han sig vara betydligt mer korkad än hon kunnat föreställa sig. Satiriskt kostymdrama med Elle Fanning och Nicholas Hoult. Guldkorn!

Datum: 16 maj.

Foto: HBO

LÄS MER:

Netflix i maj 2020 – här är alla nya filmer och serier

Besatt av Love Is Blind? Nu släpps Too Hot To Handle på Netflix

Outer Banks är tv-serien för dig som älskar The O.C. och Riverdale