michelle williams och matlilda ledger

Heath Ledger och Michelle Williams dotter Matilda har vuxit upp

Michelle Williams fick dottern Matilda tillsammans med det nu framlidna exet Heath Ledger. Idag är dottern 16 år. Så här ser hon ut!

År 2005 föddes Matilda Ledger, skådisparet Michelle Williams och Heath Ledgers kärleksbarn. Två år senare separerade föräldrarna, och ytterligare ett år efter det tog pappa Heath Ledger sitt eget liv.

TV: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: TV: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Matilda har vuxit upp med mamma Michelle som gjort vad hon kunnat för att hålla uppe minnet av pappa Heath. Idag är Matilda 16 år och syns tillsammans med mor på New Yorks gator.

Liknar pappa Heath Ledger på flera vis

Fans till filmstjärnan Heath Ledger har tidigare noterat hur lik hans dotter är honom till utseendet. Matildas bruna ögon, mörkblonda hårsvall och ansiktsuttryck gör att hon är pappa upp i dagen, menar vissa.

Matildas farfar Kim, Heath Ledgers far, har sagt att barnbarnet är lik Heath också till personligheten.

– Hon har jättemånga av hans manér. Hon är väldigt nyfiken, hon har hans energi. Heath sov aldrig när han var liten och Matilda är likadan. Hon är ett energiknippe och hon har som en lillen aura runt sig. Heath var också sådan. Så det är verkligen fantastiskt, har Kim sagt till The Project.

Enligt källor till New Idea delar Matilda även sin pappas passion för schackspel och spelar på hans gamla bräde.

Michelle Williams om att vara ensamstående mamma

michelle williams och heath ledger

Michelle Williams och Heath Ledger var ett par i tre års tid. Ledgers död kom ett år efter separationen.

Heath Ledger och Michelle Williams var ett par i tre år. Om att uppfostra Matilda som ensamstående mamma har Michelle tidigare sagt:

– Det finns ett uppenbart hål i mitt och Matildas liv. Naturligtvis är instinkten att vilja fylla det hålet och få det att försvinna, men det jag har kommit fram till är att det är omöjligt. Ingenting kommer att fylla det hålet, för det vi vill ha tillbaka kan vi inte få, vilket är den här personen. Jag tänker inte skynda på någonting och springa runt som en galen person och göra mig själv galen. Jag kommer att respektera frånvaron. Jag försöker inte fylla på någonting. Det är vad det är, sa Michelle till Marie Claire 2011.

Matilda Ledgers nya halvsyskon

Idag har Michelle gått vidare och Matilda har fått ett halvsyskon. Sommaren 2020 födde Michelle ett nytt kärleksbarn vars pappa är maken och Hollywoodregissören Thomas Kail, 43. Makarna träffades på jobbet 2019 när Michelle spelade i HBO-serien Fosse/Verdon som Thomas regisserade och producerade.

Med åren har Michelle även blivit mer bekväm med att visa upp sin dotter. Här är bilder från när mor och dotter tog en promenad på New Yorks gator våren 2019:

matilda ledger och michelle williams

Mamma Michelle Williams ute och strosar med dotter Matilda Ledger.

matilda leadger

Matilda Ledger är visst pappa Heath upp i dagen!

Källa: Daily Mail, Us Weekly

Foto: TT

Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Relaterade artiklar
Barn till kända musiker som är kopior av sina föräldrar
Lily Collins har klippt lugg – se henne i nya frisyren
Britney Spears nya bilder med sönerna – har vuxit om ännu mer