Heidi Klum

TT

Heidi Klum och dottern Leni på röda mattan i Italien – se likheten!

Under helgen visade Heidi Klum upp sjuttonåriga dottern och modellen Leni Klum. Nu reagerar fansen på likheten mellan mor och dotter: ”Ser ut som tvillingar!”
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa
0:45

Efter reklamen: Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

(0:45)

Slå på ljud

Supermodellen Heidi Klums har under sin trettioåriga karriär arbetat för branschens största modehus, blivit den första tyska modellen att nå titeln som Victoria Secret-ängel och prytt omslaget av Sports Illustrated för att nämna några få. Hon är idag en av världens mest berömda fotomodeller och har dessutom varit programledare för Project Runway där vi upprepat fått höra den berömda frasen: ”Auf wiedersehen.”

2004 fick Heide Klum sitt första barn tillsammans med Formel 1-profilen Flavio Briatore men som senare adopterades av supermodellens senare make Seal. Nu visar hon upp den sjuttonåriga dottern på röda mattan i Italien under galan LuisaViaRoma for Unicef.

Leni Klum Följer mammas fotspår

Det har inte undergått någon att Heidis äldsta dotter Helene "Leni" Boshoven Samuel brås på sin mamma. Mamman och dottern har ofta blivit jämförda på grund av deras slående lika utseende och på senare år har Leni också satsat på modellkarriären. Redan som sjuttonåring har hon hunnit pryda omslagen av tyska Vouge och Glamour Germany.

– Det är en rolig grej för henne att göra. Hon är inte rädd för kamerorna eftersom hon alltid följt med mig till mina plåtningar och shower. Hon är också rätt stark i benämningen att hon har kul med det! sa Heidi Klum tidigare till People.

– Jag har hjälpt henne med en del jobberbjudanden så hon har många grejer i pipelinen nu. Det är väldigt spännande. Hon gör dem sakerna hon alltid drömt om att göra! Jag har tidigare sagt till henne att det allra viktigaste är att vara nöjd med sig själv och inte göra något du inte vill. Det är okej att säga nej och man behöver inte alltid behaga andra. Jag står alltid på Lenis sida och hon har ett väldigt bra huvud på sina axlar, berättade supermodellen.

Heidi Klum Visar upp dottern på röda mattan

I helgen hölls den numera årliga galan LuisaViaRoma for Unicef där Heidi stolt visade upp dottern. Hon la sedan upp en bild på Instagram där de båda visar upp partyfötterna efter festkvällen.

”Visar att vi hade kul, utan att säga att vi hade kul” skriver Heidi på Instagram tillsammans med dottern Leni.

Foto: TT, Instagram

Leni Klum och Heidi Klum på röda mattan

Leni Klum och Heidi Klum på röda mattan

Action Press/Shutterstock
Relaterade artiklar
Dua Lipa tar avstånd från kollegan efter homofoba uttalandet
Emily Ratajkowski ryter ifrån efter momshaming
Hon blir den första transkvinnan på omslaget av Sports Illustrated