Oväntade kändispar som var tillsammans för 10 år sedan

Oväntade kändispar som var tillsammans för 10 år sedan

På tio år kan det hända mycket. Här listar vi några av de hetaste kärleksparen 2011. Nostalgi utlovas!
Kändisar som blivit brutalt dumpade av andra kändisar
0:59

Efter reklamen: Kändisar som blivit brutalt dumpade av andra kändisar

(0:59)

Slå på ljud

I dag känns Hailey och Justin Bieber, Orlando Blom och Katy Perry samt Mila Kunis och Ashton Kutcher som självklara kärlekspar. Men faktum är att de för tio år sedan levde helt andra liv med helt andra partners.

Här är åtta exempel på kändispar som var tillsammans 2011. Vilka minns du?

Selena Gomez och Justin Bieber

Popstjärnorna Selena Gomez och Justin Bieber blev officiellt ett par 2011. Relationen tog dock slut 2013, och därefter följde ett stormigt av-och-på-förhållande under ett par år. I senare intervjuer har både Selena och Justin uttalat sig som relationen och sagt att den inte var hälsosam. Selena har i vuxen ålder berättat att hon nu förstått att det handlade om psykisk misshandel, och Justin har uttalat sig om sitt beteende och erkänt att han inte behandlade sin exflickvän speciellt bra.

I dag är Justin Bieber gift med modellen Hailey Bieber. Selena Gomez har ingen officiell relation.

Kristen Stewart och Robert Pattinson

Kristen Stewart och Robert Pattinson blev ett par efter att de spelat mot varandra i Twilight. De gjorde slut 2012, men hittade tillbaka till varandra igen. 2013 gick de dock skilda vägar för gott.

I dag är Kristen Stewart tillsammans med manusförfattaren Dylan Meyer, och Robert Pattinson är tillsammans med modellen Suki Waterhouse.

Katy Perry och Russell Brand

Katy Perry och Russell Brand hade bara varit ett par i ett par månader när Russell friade till artisten vid årsskiftet 2009/2010. I oktober 2010 gifte de sig i nordvästra Indien, men efter bara 14 månader valde paret att gå skilda vägar.

I dag är Katy Perry tillsammans med Orlando Bloom, och Russell Brand är gift med Laura Brand.

Miranda Kerr och Orlando Bloom

Även Orlando Bloom hade en annan partner innan han träffade Katy Perry, nämligen fotomodellen Miranda Kerr. Paret var gifta i tre år men valde att gå skilda vägar 2013. Tillsammans fick de sonen Flynn Christopher, i dag 10 år.

Numera är Orlando Blom som sagt tillsammans med Katy Perry, och Miranda Kerr är gift med Snapchat-grundaren Evan Spiegel.

Heidi Klum och Seal

HEIDI KLUM OCH SEAL

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock (1280628al)Heidi Klum, Seal53rd Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 13 Feb 2011

2004 träffades fotomodellen Heidi Klum med sångaren Seal i en hotellobby i New York, och kort därefter gick de på sin första dejt. Redan ett år senare gifte de sig, men äktenskapet varade bara i sju år. 2012 valde paret nämligen att gå skilda vägar. Tillsammans har de tre barn.

I dag är Heidi Klum gift med artisten Tom Kaulitz. Seal har ingen officiell relation.

Irina Shayk och Cristiano Ronaldo

Modellen Irina Shayk och fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo blev ett par 2010. De träffades under ett gemensamt uppdrag för modellagenturen Armani, men relationen gick i kras 2015.

Sedan 2016 är Cristiano Ronaldo tillsammans med Georgina Rodriguez, och just nu spekuleras det i om Irina Shayk dejtar Kanye West.

Demi Moore och Ashton Kutcher

Demi Moore och Ashton Kutcher började träffas 2003 och var gifta mellan 2005 och 2011. Förhållandet ska ha tagit slut på grund av att Ashton varit otrogen.

Numera är Ashton Kutcher gift med skådespelarkollegan Mila Kunis. Demi Moore har ingen officiell relation.

Jennifer Garner och Ben Affleck

Under inspelningen av Daredevil 2002 träffades Jennifer Garner och Ben Affleck, två år senare blev det ett par och 2005 gifte de sig på den tropiska ön Parrot Cay. Tio år senare kom dock beskedet att stjärnparet bestämt sig för att skiljas. Tillsammans har de tre barn.

I dag är Jennifer Garner tillsammans med entreprenören John Miller, och Ben Affleck sägs dejta exet Jennifer Lopez.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Kärleken sprudlar – 8 kändisar som förlovat sig i år
5 kändispar som dementerade separationsrykten på ett snyggt sätt
7 kändispar som gifte sig när de var riktigt unga