Hilary Duff har gift sig.

Hilary Duff har gift sig – visar upp bröllopsklänningen

Skådespelerskan Hilary Duff gifte sig med musikproducenten Matthew Koma i helgen. Nu visar hon upp bröllopsklänningen på Instagram – designad av Jenny Packham.

I maj i år förlovade sig Younger-stjärnan Hilary Duff med musikproducenten Matthew Koma, och Hilary publicerade då en bild på Instagram med en stor diamant på sitt finger.

”Han bad mig om att bli hans fru” skrev hon som caption, och lyckoönskningarna strömmade in.

Och nu har paret blivit man och fru! I helgen gifte sig paret i en intim ceremoni i hemmet i Los Angeles. Skådespelerskan lade själv upp en bild från bröllopet under söndagen där hon och Koma poserar framför en bil med texten ”Just married” skriven på bakrutan.

Skådespelerskan har taggat designern Jenny Packham i inlägget och det är även hon som ska ha designat bröllopsklänningen, som har ett långt släp och bar rygg. Vogue har lagt upp en video där Hilary Duff testar sin bröllopsklänning, och designern själv berättar även om de tankar hon hade när hon skapade klänningen, och att Duff ville ha en modern och en aning vågad look.

Mer än allt ville jag att hon skulle känna sig otroligt självsäker i den, och det är en väldigt självsäker look”, säger hon i intervjun.

Hilary och Matthew fick en dotter

Paret har varit tillsammans sedan början av 2017. Ett par månader senare gjorde de slut för att sedan bli tillsammans igen. I juni 2018 avslöjade skådespelerskan själv på Instagram att hon väntade barn med Koma, och i oktober föddes dottern Banks Violet Bair. Sedan tidigare har hon även 7-åriga sonen Lucas Cruz tillsammans med exmaken Mike Comrie.

Duff har flera gånger skrivit kärleksfulla inlägg om sin nyblivna make på Instagram, på fars dag lade hon upp denna hyllning där hon bland annat skriver:

”Älskling. Du är den mest naturliga pappa jag har sett. Du sätter oss alltid först. Du vet alltid vad du ska säga. Mer än omtänksam. Lugn och stark. Barnen vet inte ens om hur lyckliga de är att de har dig…men det kommer de att göra. Vi älskar dig mer än ord kan beskriva.”

Duff lade även upp denna härliga story på sin Instagram, där hon skriver:

Duff lade upp en story från bröllopsfesten.

Duff lade upp en story från bröllopsfesten.

”My husband. H+M 12.21.19”.

​Foto: TT

Läs mer:

Äntligen! Kenza har gift sig – ”Lyckligaste dagen i mitt liv”

Joe Jonas och Sophie Turner har gift sig – här är allt vi vet om bröllopet

Ida Warg har gift sig – se de vackra bilderna här