Justin Timberlake, Cameron Diaz, Britney Spears

8 gånger kändisar attackerat paparazzi – och blivit fångade på bild

Ett konstant smattrande från kamerablixtrar gör vem som helst galen. Här är åtta gånger Hollywoodkändisarna tappat det och gått till attack mot paparazzi!
Ikoniska fester i Hollywood
0:49

Efter reklamen: Ikoniska fester i Hollywood

(0:49)

Slå på ljud

Att leva i rampljuset är inte alltid en dans på rosor – fråga bara Britney Spears och Kanye West! Att ha fotografer hack i häl vart du än går är Hollywoodskändisarnas vardag, och är såklart är påfrestande för psyket (inte konstigt att Britney fick ett sammanbrott 2007...).

Här är åtta gånger som kändisar fått nog och hamnat i bråk med paparazzis – som såklart lyckades fånga det på bild:

Britney Spears

Ingen glömmer nog popstjärnan Britney Spears totala sammanbrott år 2007! Efter att Britney hade rakat av sig håret attackerade hon en paparazzi och en bil med ett grönt paraply – något som såklart fångades på bild och spred sig som en löpeld över hela världen. Och gissa vad! Exakt tio år efter att händelsen skedde auktionerade fotografen ut samma, gröna paraply! Tydligen erbjöd han att donera halva summan av försäljningen till en organisation som Britney fick välja (någon hon däremot aldrig hörde av sig om). Vad slutsumman för det historiska paraplyet blev är fortfarande inte helt bekräftat, men det sägs ha landat på runt 50 000 dollar.

Justin Timberlake

Justin Timberlake och Cameron Diaz var ett av Hollywoods hetaste kändispar mellan år 2003 och 2006. Och är man paret med stort P lockar man också till sig en hel del paparazzis... Något som Justin tillslut ledsnade på! Droppen var när en paparazzi kom körandes mot paret i en bil och var nära på att köra på Cameron Diaz, vilket såklart fick Justin att se svart!

Cameron Diaz

Den andra gången paret Diaz och Timberlake var involverade i ett bråk var det Cameron som tog saken i egna händer! Det var när två fotografer hoppade fram från buskarna när paret var ute och gick, som Cameron slet kameran ur fotografens hand (och blev samtidigt anklagad för att ha stryp paparazzin).

Miley Cyrus

Miley Cyrus är van vid att ständigt vara förföljd av fotografer som gömmer sig i buskarna, men 2011 var ett tufft år för den då 19-åriga sångerskan och inom loppet av några månader hamnade i två stora paparazzi-bråk. I en video ser man hur Miley blir rasande på en paparazzi som råkar slå till hennes mamma Tish Cyrus, i huvudet med en kamera. På en annan bild ser man hur Miley vid ett tillfälle gör att för att komma åt fotografens videokamera!

Justin Bieber

I en video från mars 2013 går Justin Bieber bananas på en paparazzi som kallat honom fula saker. Först ses Justin spring mot bilen och slå igen dörren, men när han sen hör vad som sägs utanför bildörren är han lika snabb ut och redo att ge en näve. Och det är inte första gången Justin varit beredd för en fight med ettriga fotografer. Under en resa till Paris blev han anklagad att ha slagit en paparazzi med knytnäven på kinden.

Kanye West

Kanye West är van att alltid ha minst en paparazzi hack i häl. Däremot kan fotograferna inte räkna med att få några ord från rapparen, eftersom han nu valt att vara helt tyst när det kommer till smygfotografer. Det efter att vid flera tillfällen hamnat i bråk med paparazzis. Det mest omtalade bråket är från 2013 när han hoppade på en fotograf och försökte dra kameran ur fotografens hand. Kanye verkade däremot väl medveten om konsekvenserna eftersom att han precis innan säger "Vad du försöker att göra är att få mig i trubbel så att jag behöver betala dig 250 000".

Russel Brand

År 2010 hamnade Russel Brand, då förlovad med Katy Perry, i ett så stort paparazzi-bråk att polis blev tillkallad. Det var när paret landade på LAX som bägaren rann över för Russel som då ska ha puttat och slagit en fotograf.

Bruce Jenner

När Kylie Jenner övningskörde med sin pappa Bruce Jenner, idag Caitlyn Jenner, blev bilen förföljd av paparazzi vilket gjorde Bruce helt galen. Han hoppade då ut ur bilen och sprang mot fotograferna som minst sagt blev skakiga om benen. Inte bara fångades det här på bild – utan visades också i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Hollywoodstjärnorna som unga – bilderna du (antagligen) aldrig sett tidigare
Britney Spears första ord om dokumentären: Jag skäms
Jennifer Lopez utan förlovningsring efter rykten om uppbrottet från A-Rod