Tv-hunkarna vi älskade på 00-talet – så ser de ut i dag

Tv-hunkarna vi älskade på 00-talet – så ser de ut i dag

Chad Michael Murray, Ashton Kutcher och Jesse McCartney. Här listar vi åtta heta grabbar som mer eller mindre alla hade en crush på under 00-talet.
7 av de bästa high school-filmerna genom tiderna
1:38

Efter reklamen: 7 av de bästa high school-filmerna genom tiderna

(1:38)

Slå på ljud

I början av 2000-talet gick DVD-spelarna varma. Eftermiddagar och kvällar ägnade vi oss åt att tittade på favoriter som OC, One Tree Hill och That '70s Show. Delvis för att det var spännande, men också för att produktionerna kryllade av hunkar som vi hade en tonårscrush på. Inte sant?

Här listar vi några av dåtidens hetaste tv-hunkar, finns din favorit med på listan?

Chad Michael Murray

Chad Michael Murray fick många hjärtan i brand, inte minst efter sin medverkan i One Tree Hill där han spelade rollen som basketspelaren Lucas Scott.

I augusti 2021 fyller Chad 40 år. Han är tillsammans med skådespelaren Sarah Roemer och tillsammans har de två barn. I år är han även aktuell i filmen Colors of Love.

Shane West

När Shane West spelade rollen som skolans bråkstake i A Walk to Remember tog han oss med storm.

I dag är han 43 år gammal, och har bland annat synts i serier som Salem och Gotham. Förra året var Shane även aktuell i filmen Gossamer Folds. Privat har han kopplats samman med flera kändisar, men han är varken gift eller har barn.

Freddie Prinze Jr.

I She's All That spelar Freddie Prinze Jr. skolans heting, och visst förstår man varför. Han var ju SÅ fin.

Efter att ha spelat mot Sarah Michelle Prinze (tidigare Gellar) i filmen Jag vet vad du gjorde förra sommaren blev skådespelarna ett par, och 2002 gifte de sig. Tillsammans har de två barn. Yrkesmässigt har Freddie Prinze Jr. fortsatt skådespela, ett av hans senaste projekt var i komediserien Punky Brewster. Han är 45 år gammal.

Adam Brody

När OC hade premiär 2003 tog serien mer eller mindre alla med storm. Vi älskade att följa Marissa, Summer, Seth och Ryan genom toppar och dalar, skratt och gråt.

Adam Brody, 41, spelade rollen som den lite nördiga Seth, och visst blev han en flickidol. I dag är Adam tillsammans med Leighton Meester, bland känd från Gossip Girl, och tillsammans har de två barn. Förra året var han aktuell i filmen The Kid Detective.

Ben McKenzie

Självklart kan vi inte prata om OC utan att nämna Ben McKenzie – för föll inte Seth dig i smaken så gjorde Bens karaktär Ryan det.

I dag är Ben McKenzie 42 år gammal, och har bland annat synts i filmer och Line of Duty och The Report. 2017 gifte han sig med skådespelaren Morena Baccarin, tillsammans har de två barn.

Orlando Bloom

Det går inte att göra den här typen av lista utan att nämna Orlando Bloom. I början av 00-talet fick han våran hjärtan att slå volter – gång på gång. Bland annat för sin medverkan i Sagan om ringen, Pirates of the Caribbean och Elizabethtown.

2019 kunde vi se Orlando Bloom, 44, i The Outpost, och senare i år är han aktuell i filmen Needle in a Timestack. Privat lever Orlando med Katy Perry, tillsammans fick de dottern Daisy Dove 2020. Orlando har även sonen Flynn tillsammans med Miranda Kerr.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher var en av 00-talets mest populära skådisar. Vi fick se honom i allt från That '70s Show och 2 1/2 män till Smekmånaden och Dude, Where's My Car?.

Numera är Ashton Kutcher, 43, lyckligt gift med skådespelarkollegan Mila Kunis, och tillsammans har de två barn. I år är han aktuell i filmerna The Long Home och Vengeance.

Jesse McCartney

Var ska vi börja? Jesse McCartney var verkligen en flickidol på 2000-talet. Det stora genombrottet kom i serien Summerland, men vi fick även se honom gästspela som sig själv i Zack och Cody's ljuva hotelliv och Hannah Montana.

I dag är Jesse McCartney 34 år gammal och tillsammans med skådisen Katie Peterson. Förra året var han aktuell i filmen Love, Weddings & Other Disasters och i år gör han en av rösterna i filmen The Clockwork Girl.

Läs ännu mer om tv-serier!

Får du inte nog av tv-serier? Här kan du få tips på nya serier att följa och gamla att upptäcka. Och såklart de hetaste nyheterna om just din favorit. Ladda för seriemaraton med oss!

Foto: TT

Relaterade artiklar
Kändisarna svenska singlar drömmer om att dejta
Quiz: Para ihop rätt tv-hunk med rätt serie från 90-talet
Så friade kändisarna – 6 otroligt romantiska historier