Idag har Robyn superhemlig spelning – häng med i Baaams stories

Fick du inte tag i en biljett till Robyns spelning ikväll? Misströsta inte. Baaam kommer vara ditt ljus i mörket och låta dig följa med genom våra stories.

Efter åtta långa år är Robyn äntligen tillbaka. Under fredagen släpptes hennes sprillans nya album ”Honey” och under lördagen har hon en hemlig spelning i Stockholm.


Förutom att spelningen är hemlig – så hemlig att vi som är press inte heller fått veta någonting alls om den – så är den även speciell på det sätt att ingen kunnat köpa biljetter till spelningen. Istället för ett vanligt biljettsläpp har nämligen ett mobilspel lanserats där de mest dedikerade fansen kunnat samla artefakter, mötas upp och hjälpa varandra få poäng. De die hard-fans som på så vis fått högst poäng har även fått möjlighet att knipa två biljetter till konserten.

Men om du inte är en av de lyckliga som fått tag i en biljett genom spelet, vad gör du då? Jo, du följer med Baaam på konserten genom våra Insta Stories – såklart!

Vi har nämligen fått chans att gå på konserten för att ge alla er som inte kunnat en möjlighet att få glimtar från spelningen i alla fall. Vi vet att det är långt ifrån samma sak men kanske blir det lite plåster på såren. Så häng med på Stories ikväll!


Vad ska du göra tills dess? Har du inte sett den här helt fantastiska mini-dokumentären hon gjorde i somras borde du kolla på den bums! Och såklart, lyssna in det nya albumet.