Isabella Löwengrip får egen realityserie – då har den premiär

Isabella Löwengrip får egen realityserie – då har den premiär

Bloggdrottningen Isabella Löwengrip får en egen realityserie. I höst kommer vi kunna följa med i hennes hektiska jobbmöten, familjeliv och vardag.

Läs mer: Från kock till au pair – här är teamet som omger Isabella Löwengrip

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip tar steget ut i tv-världen och får en egen realityserie, skriver Aftonbladet. Serien går under namnet ”Being Bella” och produceras av Hanna Widells och Amanda Schulmans produktionsbolag Perfect Day Media.

– Jag lever ett så spännande och intensivt liv och att få göra en realityserie av det känns väldigt kul. Jag får bjuda in mina följare att komma ännu närmare, säger Isabella.

Serien ska skildra allt från vardagskvällar med familjen till hektiska jobbdagar och beskrivs av Isabella själv som en mix av ”Keeping Up With the Kardashians” och ”The Office. Och inspelningarna har redan börjat.

Läs mer: 10 smarta Netflix-hacks som gör ditt streamande (och liv) lättare

– Det senaste året har varit det tuffaste år jag någonsin gått igenom. Verkligen som att bli överkörd av ett tåg. Privat har det varit jättetufft och det kommer utmaningar i jobb. Det är ett vanligt liv och det också det jag kommer att visa. Jag kommer visa när jag är ledsen.

Men det är inte bara familj och jobb som kommer skildras i serien, tittare kommer även få ta del av Isabelles kärleksliv. ”Being Bella” har premiär i höst.

Foto: Martin Petersson/pressbild