Isabella Löwengrip svarar på kritiken om sin lyxsemester

Isabella Löwengrips semester i soliga Saint-Tropez har väckt en hel del frågor bland hennes följare. I ett nytt blogginlägg bemöter hon nu kritiken.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip befinner sig just nu i franska Saint-Tropez för lite välbehövlig ledighet. Här ska hon semestra i fem veckor, i ett enormt sommarhus med tre våningar och pool.

På plats i Frankrike finns också delar av Isabellas team, som avlastar henne med såväl barnen som skötseln av det stora huset.

”Det är faktiskt ett väldigt skönt upplägg att ha det såhär på semester. Att åka själv med barnen till ett semesterhus men att ha hjälp på plats. Lisa hjälper till med huset och Lovisa med barnen”, skriver 28-åringen på sin blogg och visar samtidigt upp bilder av hyrbostaden på Instagram.

”Obrydd kring folks åsikter”

För Isabella väntar nu tre veckor med barnen och två utan. Gillis och Sally, som hon har med exmaken Odd Spångberg, ska därför flyga fram och tillbaka mellan föräldrarna i sommar:

”Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt”, har hon tidigare bloggat.

Många följare reagerade på Isabellas beslut att låta barnen flygpendla, men än så länge har hon inte bemött kritiken. Flera läsare har också ifrågasatt huruvida det faktiskt är hon själv som betalar hyran för det stora lyxhuset – och det väljer hon däremot att kommentera i ett nytt inlägg på bloggen:

”Jag ser lite frågor kring om jag har hyrt och betalat huset själv och det är klart att jag har det (!). Det är min belöning efter en intensiv vår. Det bokades redan i februari så att jag skulle ha ett belöningsmål att springa mot. Jag fungerar ju så. Och nu är jag här. Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv. Egentligen är jag obrydd kring folks åsikter men just att få höra att jag inte skulle betala själv är viktigt för mig att poängtera. Jag är stolt över att jag har möjlighet till detta helt på egen hand”, skriver hon.

Läs mer:

Odd Spångbergs svar på tal efter Isabella Löwengrips sommarprat

Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York: ”Helt fantastisk”

Foto: TT//Anna-Karin Nilsson//EXP//