Julia och mamma Izabella Scorupco 2001.

TT

Izabella Scorupcos dotter har vuxit upp – så ser hon ut i dag

Izabella Scorupco är stolt mamma till två barn.
Dottern Julia har nu hunnit blir 23 år – se skådespelaren fina bilder på henne här!
1:15

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:15)

Izabella Scorupco har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Den tog fart när hon som 18-åring slog igenom i Ingen kan älska som vi, Staffan Hildebrands film från 1988.

Sedan dess har hon setts i en rad filmer och tv-serier, både internationella och svenska. Kanske är hon mest känd som Natalya Simonova i James Bond-klassikern Goldeneye där hon spelade mot Pierce Brosnan.

Izabella Scorupco är också mamma till två barn. Sonen Jacob föddes 2003 när skådespelaren var gift med Jeffrey Raymond. De höll ihop till 2015 när deras vägar till sist skildes åt.

I dag är hon tillsammans med maken Karl Rosengren. De gifte sig 2019 och hade då varit ett par i ungefär 1,5 år. Och kärleken verkar av allt att döma sprudla mellan dem!

Innan de två äktenskapet hade Izabella Scorupco ett förhållande med den polske hockeyspelaren Mariusz Czerkawski, som också han hade en lång karriär med spel i både NHL och den svenska högstaligan. De gifte sig 1996 och året därefter fick de dottern Julia Scorupco innan de skiljdes åt 1998.

Izabella Scorupcos fina ord till dottern Julia

Dottern har nu vuxit upp och är i dag 23 år. Då och då dyker hon upp sin mammas Instagram. Som på sin födelsedag, till exempel!

”Grattis på födelsedagen, min allra vackraste lilla tjej! Du är den roligaste, starkaste, kärleksfullaste, modigaste och intelligentaste kvinnan jag känner till. Jag nyper mig själv i armen varje dag och tackar livet för att jag tillåts vara din mamma. Jag älskar dig gränslöst”, skrev Izabella Scorupco då och lade upp en rad bilder på dottern.

Hon har också delat med sig av bilder på sin och dotters julfirande:

I september 2019 delade hon också med sig av en fin bild på och text om Julia.

”I dag är nationella dottersdagen och jag saknar mig flicka extra mycket för hon ligger sjuk 64 mil bort på college och jag önskar mer än något annat att jag kunde göra soppa till henne! Du kommer alltid vara min lilla flicka oavsett vad och jag hatar att jag inte kan hand om dig”, skrev Izabella Scorupco.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar

21 storfilmer som fyller 21 år 2021

Izabella Scorupco: "Jag är en högkänslig person"

Noomi Rapace barn har vuxit upp – här är han idag