Jennie Hammar är gravid – väntar sitt tredje barn

Jennie Hammar är gravid – väntar sitt tredje barn

Jennie Hammar och maken Zev Schmitz väntar barn! Jennie, som i dag är mamma till två, delar nu med sig av familjelyckan.

Medieprofilen Jennie Hammar väntar barn – sitt tredje barn, något hon nu berättar i ett lyckligt inlägg på Instagram. På bilden ser vi en gravid Jennie bredvid maken Zev Schmitz.

”Många anledningar att längta till våren! Den här magen är ännu en. Hela familjen längtar efter dig!”, skriver hon i inlägget.

Gifte sig med Zev Schmitz i maj

Det är ett händelserikt och kärleksfullt år för Jennie och Zev. Förutom en graviditet så gifte sig paret i maj. Det blev ett litet bröllop, som Jennie beskrivit som romantiskt, fantastiskt och magiskt. Planen var först att under hösten ha ett stort bröllop, men som mycket annat det här året fick de tänka om på grund av pandemin.

– Men det stod klart ganska tidigt under året att det inte skulle hända. Men vi ville ändå ha en mindre ceremoni för oss, så vi bokade ett hus i Point Reyes, tog med oss våra vänner Sigge och Malin Eklund och deras barn. Det var fint. Det är otroligt vackert där uppe! Naturen, havet, alla små restauranger utmed kusten. Och väldigt spännande för alla att komma ut efter att ha suttit hemma i lockdown i två månader!, sa Jennie till mama.

Jennie Hammar har två barn med Filip Hammar

Sedan tidigare har Jennie två barn ihop med ex-maken Filip Hammar. Jennie och Filip skilde sig 2016, efter åtta års äktenskap.

– Det var en oerhört tung tid. Jag kunde inte sova, jag kunde inte äta, jag var mitt uppe i enS separation som kom som en chock för mig. Jag var inte alls förberedd på den och det var tungt. Mörkt, sa hon om skilsmässan i podcasten Veckans bläcka, som hon tidigare drev ihop med Karin Bastin.

Foto: TT

LÄS MER:

Cissi Forss har fått sitt andra barn – första bilderna på nyfödda dottern

Kenza Zouiten Subosic om stora rädslan under andra graviditeten

Penny Parnevik om kommentarerna kring hennes gravid-utseende