jennifer lopez och ben affleck i början på nollnoll-talet.

Jennifer Lopez barn reagerar på nyheten att hon dejtar Ben Affleck

I april tog det slut med ex-fästmannen Alex Rodriguez, och i maj åkte Jennifer Lopez på semester med exet Ben Affleck. Och nu avslöjar källor hur Jennifer Lopez barn reagerar på det hela.
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Ex-paret Jennifer Lopez och Ben Affleck har onekligen hunnit mysa ikapp den senaste tiden, senast såg vi bilder från deras middagsdejt i Hollywood. Ex-paret har inte bara middagsdejtat, de ska även ha varit på semestrar ihop, och detta bara kort efter Jennifer Lopez och Alex Rodriguez valde att gå skilda vägar.

Tvillingarnas reaktion på nya relationen med Ben Affleck

Löpsedlarna går varma, och Jennifer Lopez har valt att lägga korten på bordet inför barnen, de 13-åriga tvillingarna Emme och Maximilian. Detta eftersom hon vet att de kommer ta del av infon ändå.

– Jennifer var väldigt försiktig vad gäller att introducera Emme och Max för Ben, men nu har de setts, berättar en källa till In touch weekly samtidigt som hen säger att Jennifers barn slog fast att de kände igen Ben Affleck från filmer:

– Sonen Max kände igen honom från hans medverkan i Batman, så han var minst sagt imponerad. Men Emme hade inte megakoll på Ben Affleck förrän hon googlade honom.

Jennifer Lopez relation till barnen

Jennifer Lopez har en väldigt nära och tight relation med Max och Emme, som hon har tillsammans med ex-maken Marc Anthony.

– De är så smarta, så Jennifer försöker inte ens dölja något för dem, speciellt inte när allt finns på nätet, fortsätter källan.

I en intervju me WSJ Magazine berättade Jennifer Lopez om tiden i karantän och känslorna under coronaåret.

– Nu har jag sett dem gå från unga och naiva, till typ vuxna människor. Nu har de fått en dos av den riktiga världen. Nu har de kunskapen om att inget ska tas för givet, och att allt kan försvinna när som helst. De var tvungna att växa upp, och vi med, sa Jennifer Lopez i intervjun.

Jennifer Lopez och Ben Afflecks lovestory

Ben Affleck blev singel i januari, och Jennifer Lopez blev singel i april. Och i början av maj började de ses igen, 17 år efter uppbrottet och det planerade bröllopet.

”De tar vid där de slutade upp”, säger källorna till amerikanska magasin.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Miami 2021-06-09Miami, FL - *EXCLUSIVE* - Jennifer Lopez rocks a multicolored jumpsuit and matching Nike's with a Louis Vuitton purse as she goes out for a bite with her kids Emme and Max, and friends in Miami, Florida, while her new beau Ben Affleck relaxes in California.Pictured: Jennifer Lopez, Emme Maribel Muniz, Maximilian David Muniz 9 JUNI 2021

JLo tillsammans med barnen och vänner i Miami, Florida häromdagen. Just nu är Ben Affleck Kalifornien.

Foto: TT

Relaterade artiklar
A-Rod chockad och uppröd av Jennifer Lopez återförening med Ben Affleck
Gammal kärlek rostar aldrig: Jennifer Lopez och Ben Afflecks saga – från 2002-2021
Ny studie: Därför har pandemin fått oss att onanera mindre