Ben Affleck och Jennifer Lopez på röda mattan 2003.

TT

Jennifer Lopez bekräftar äntligen relationen med Ben Affleck

Efter månader av spekulationer är det nu klart att Jennifer Lopez och Ben Affleck är ett par igen.
I helgen delade nämligen J.Lo en bild som bekräftar relationen.
Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud

I mitten av april i år lät Jennifer Lopez och Alex Rodriguez meddela att de brutit sin förlovning efter att varit ett par sedan 2017.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att fortsätta vara det. Vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans och stötta varandra i våra gemensamma affärer och projekt”, skrev de i ett gemensamt uttalande till Today då.

”Vi önskar varandra och varandras barn det bästa. Av respekt till dem är den enda övriga kommentaren vi har att ge, är att vi vill tacka alla som har skickat snälla ord och stöd”, fortsatte de.

Så återknöt J.Lo och Ben Affleck kontakten

När förhållandet med A-Rod tog slut sökte Jennifer Lopez tröst hos sin tidigare partner Ben Affleck och det tog inte lång tid innan gnistor uppstod igen.

– De har haft kontakt till och från genom åren. Och Ben Affleck sträckte ut en hand för att se hur hon mådde, och var på middag tillsammans vid ett par tillfällen förra månaden. Det är så naturligt mellan dem och kemin är overklig. De plockar upp allt där de senast slutade, och nu njuter de bara av varandras sällskap, berättade en källa till E! news.

J.Lo och Ben Affleck var ett par mellan 2002 och 2004. De förlovade sig och hade planerat för ett bröllop som ställdes in bara två dagar innan det skulle äga rum.

”På grund av den överdrivna medieuppståndelsen”, förklarades det i ett uttalande då.

Jennifer Lopez uttalade sig flera år senare om den brutna förlovningen, och sa att det varit mycket press på relationen eftersom den blivit så offentlig.

– Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt en äkta kärlek mellan oss, berättade hon i en intervju 2016.

Här bekräftar Jennifer Lopez återföreningen med Ben Affleck

Och nu är kanske den tiden här! Paret har tidigare fångats på bild när de är ute på en restaurang i Malibu och kysstes.

I helgen delade också Jennifer Lopez en rad bilder från sitt födelsedagsfirande. Och ett av dessa foton sticker ut. Ben Affleck håller om sin älskling samtidigt som de kysser varandra.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT

Relaterade artiklar
Jennifer Lopez ex Alex Rodriguez ger en pik efter festbilderna
Jennifer Lopez barn reagerar på nyheten att hon dejtar Ben Affleck
Pussbilden på Jennifer Lopez och Ben Affleck som vi alla väntat på