Ben Affleck och Jennifer Lopez.

TT

Jennifer Lopez: Därför kommer jag och Ben Affleck inte göra slut

De återförenades förra våren, och sedan dess har Jennifer Lopez och Ben Affleck varit oskiljaktiga.
Och så lär det förbli, om man ska tro J.Lo.
TV: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: TV: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Det har snart gått ett år sedan Jennifer Lopez och Ben Affleck hittade tillbaka till varandra. De hade ju en romans i början av 2000-talet, men valde att göra slut strax innan sitt planerade bröllop.

Att den historien skulle upprepas inom den närmsta tiden tror inte J.Lo, det här berättar hon i en ny intervju med Rolling stone.

– Jag tror inte att vi hade blivit ihop igen om vi hade trott att det är ditåt det barkar. Vi känner att det vi hittade tillbaka till är så mycket viktigare, och hur vi skyddar det och hur vi lever våra liv – vad delar med oss av och vad vi inte delar med oss av – är balansen som vi har nu. Det är fördelen av erfarenheterna och visdomarna som vi samlat på oss genom åren, säger Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez: ”Det förstörde vårt förhållande”

Hon berättar också i intervjun om vad det var som trasade sönder deras förhållande förra gången. Hon pratar bland annat om rasism som hon fick utstå, något som hon beskriver som brutalt.

– Det är lustigt för Ben och jag var ihop och vi var så kära. Det var en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Men samtidigt hände andra saker, som att vi blev kritiserade och det förstörde vårt förhållande från insidan och ut. Vi var bara för unga just då för att förstå att vad som var det viktigaste i livet, säger hon.

J.Lo och Ben Afflecks kärlekshistoria

I våras började det spekuleras om det var så att ”Bennifer” hittat tillbaka till varandra efter att ha varit isär i 13 år. De fångades på bild tillsammans kort efter att Jennifer Lopez och Alexander Rodriquez brutit sin förlovning.

De höll själva tyst om det hela fram till J.Los födelsedag då hon delade en bild på sig själv och sin nygamla flamma när de kysste varandra. Och därefter har de inte gått att skilja åt. Och av hennes ord att döma kommer det alltså att fortsätta så!

Foto: TT

Se också: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Se också: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Fansens teori: Det heter Kylie Jenners andra barn
Bekräftat: Euphoria återvänder med säsong 3 till HBO Max
Kylie Jenner och Travis Scott har fått sitt andra barn