Jennifer Lopez och Marc Anthony var gifta mellan 2004 och 2014.

TT

Jennifer Lopez tröstas av exmaken Marc Anthony efter uppbrottet

Efter veckor av spekulationer bekräftade till sist Jennifer Lopez och Alexander Rodriguez att de brutit förlovningen.
Nu tröstas artisten och skådespelaren av ingen mindre än sin exmake Marc Anthony.
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez
1:01

Efter reklamen: Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

(1:01)

Slå på ljud

Det har gått en dryg vecka sedan Jennifer Lopez och tidigare fästmannen Alexander Rodriguez gemenast gick ut och berättade att de valt att avsluta sitt förhållande.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att fortsätta vara det. Vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans och stötta varandra i våra gemensamma affärer och projekt”, skrev de i ett uttalande till Today och tillade.

”Vi önskar varandra och varandras barn det bästa. Av respekt till dem är den enda övriga kommentaren vi har att ge, är att vi vill tacka alla som har skickat snälla ord och stöd.”

Dementin om otroheten

Uppbrottet kom efter en månad av tissel och tassel om att deras förhållande var slut. Enligt flera amerikanska tidningar skulle uppbrottet handla om att A-Rod varit otrogen. Det dementerades dock av paret.

”Rapporteringen är felaktig. Vi håller på att jobba oss igenom en del saker. Ryktena om att det skulle finnas en tredje part inblandad i någon form av otrohetsdrama stämmer heller inte”, sa de till bland annat TMZ.

Några dagar efter det uttalande fångades de också på bild när de kysste varandra, och när Alex Rodriguez tillfrågades om han var singel svarade han bestämt nej.

En annan händelse som spädde på ryktena var att J-Lo lade upp en skärmdump från ett videosamtal med Marc Anthony, hennes exmake och far till hennes barn.

”När de är ledsna men mamma och pappa finns där” och ”Jag älskar dig!! Så stolt över dig”, skrev mamman till bilden där dottern gråter. Enligt ryktet skulle barnet gråta på grund av uppbrottet.

Stödet från exmaken

Nu skvallrar källor till People om att Marc Anthony inte bara stöttar sin dotter, utan även exfru.

– Jennifer mår bra. Hon spelar fortfarande in på Dominikanska republiken. Barnen har besökt henne och det är de som gör henne lyckligast. Jennifer och Marc Anthony har en jättefin relation, och att han honom runt sig när hon behöver jobba utomlands är en stor tröst för Jennifer, säger uppgiftslämnaren.

J-Lo och A-Rod var ju tydliga med att de tänker fortsätta vara vänner, men frågan är om de kommer vara lika nära kompisar som Jennifer Lopez och Marc Anthony lyckats vara.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Jennifer Lopez och A-Rod bekräftar uppbrottet
10 kändisar som vi glömt dejtade varandra på 90-talet
Jennifer Lopez visar upp tvillingarna Max och Emme