Jenny Strömstedt om starka relationen med bonusdottern Maja

Jenny Strömstedt om starka relationen med bonusdottern Maja

I samma veva som kändisdottern Maja Strömstedt fyller 23 år tackar Jenny Strömstedt gudarna för att deras vägar korsades tack vare den stora bonusfamiljen!
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

Idag lever Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt ett härligt och bullrigt bonusfamiljeliv. Familjen består av både (bonus-)söner, (bonus-)döttrar och (bonus-)tvillingar till höger och vänster.

Programledaren Jenny Strömstedt är sedan 2011 gift med sin käraste Niklas Strömstedt. Innan Jenny träffade den folkkära artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med Fredrik Östergren. Tillsammans fick de tre barn – tvillingarna Mika och Kitty som nu hunnit bli 20 och Vanna, 17.

Totalt sex bonusbarn

Jennys make musikern Niklas Strömstedt och designern Efva Attling gifte sig 1985 och var gifta i tio år. Under äktenskapet fick de sönerna Adam, 33, och Simon, 29, tillsammans. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med artisten Eva Dahlgren, och lite efter det hann Niklas Strömstedt tillsammans med Agneta Sjödin utgöra ett av 90-talets hetaste par. Och 1998 föddes Maja – Agneta Sjödins och Niklas Strömstedts dotter.

Jenny Strömstedts fina relation till Niklas dotter Maja

Nu passar Jenny Strömstedt på att hylla den sistnämnda av alla ungar samtidigt som hon fyller 23 år.

”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig (man kan tex skilja sig). Men där i brytpunkten uppstår nästan alltid något nytt och till och med underbart. Idag fyller Maja Kristina år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen”, hyllar Jenny Strömstedt i ett inlägg på Instagram.

Jenny Strömstedt kallar sig själv ”elaka styvmor”

TV4-programledaren fortsätter hyllningen med att fråga sig hur ett liv utan Agneta Sjödins och Niklas Strömstedts dotter Maja (och alla de andra bonus-ungarna) skulle te sig.

”Hur skulle det se ut? Vardagarna när vi fortfarande bodde ihop, alla resor och utflykter och långa sommarkvällar vid havet - allt har jag med mig och har växt av och igår när köket fylldes av stora och halvstora typer som alla hänger ihop på lika självklara som icke-biologiska grunder kände jag en djup och innerlig tacksamhet”, gör hon klart i inlägget som sedan avslutas lite snitsigt och roligt:

”Fan vad ni är bra! Vad du är bra Maja! With love och grattis från elaka styvmor.”

Foto: TT

Relaterade artiklar
Alba August om relationen till kända föräldrarna
Quiz: Kan du para ihop rätt kändismamma med rätt kändisbarn?
10 kändisar som vi glömt dejtade varandra på 90-talet