Jessica Alba spelar huvudrollen i Trigger Warning på Netflix

Netflix är aktuella med en ny actionthriller – och i den spelar superstjärnan Jessica Alba huvudrollen. Här är allt vi vet om Trigger Warning!

Superstjärnan Jessica Alba spelar huvudrollen i en ny actionthriller på Netflix, det bekräftar streamingtjänsten i ett pressmeddelande.

Filmen heter Trigger Warning och är en originalproduktion från Netflix. Bakom regin står den indonesiska regissören Mouly Surya, bland annat känd för den hyllade produktionen Marlina the Murderer in Four Acts från 2017.

Handlingen i Trigger Warning kretar kring en traumatiserad krigsveteran (Jessica Alba), som efter att hennes farfar mystiskt avlider får ärva hans gamla bar. Med tiden upptäcker Jessica Alba sanningen bakom hennes farfars plötsliga bortgång – och som ett resultat av det ställs hon inför ett stort moraliskt dilemma.

Förutom att skådespela i filmen står Jessica Alba även med som exekutiv producent. Manuset skrivs av Josh Olson och John Brancato, och producenter är Basil Iwanyk och Erica Lee.

Fler skådespelare har inte offentliggjorts. Det är inte heller klart när filmen kommer att ha premiär på Netflix.

Actionfilmen Extraction slår rekord

Netflix senaste action- och thrillerproduction är Extraction med Chris Hemsworth. Filmen hade premiär i slutet av april 2020, och enligt streamingtjänstens prognoser räknar man med att omkring 90 miljoner abonnenter ska ha sett filmen under de första fyra veckorna.

Stämmer beräkningen är det i så fall rekord för en produktion på Netflix.

Foto: TT 

LÄS MER:

Netflix nya dansfilm – med Sofia Carson i Feel the beat

Reese Witherspoon gör två romantiska komedier för Netflix

Topp 10: Mest sedda filmerna och serierna på Netflix just nu

Mer nöjesinnehåll från oss på Baaam: