Jessica Biel och Justin Timberlake

Jessica Biel och Justin Timberlake föräldrar igen – efter hemlig graviditet

Hollywood-paret Jessica Biel och Justin Timberlake har välkomnat sitt andra barn till familjen, efter en hemlig graviditet. Det avslöjar Daily Mail.
Slå på ljud

Skådespelerskan Jessica Biel, 38, och artisten Justin Timberlake, 39, har sedan tidigare 5-åriga sonen Silas Randall ihop. Nu visar det sig att familjen fått tillökning efter en graviditet som de under coronapandemin lyckats hålla helt hemlig.

Spenderar katantän i Montana

Det är den brittiska nöjestidningen Daily Mail som avslöjar att Jessica födde en liten pojke tidigare i veckan. Uppgifterna kommer från för tidningen säkra källor. Paret som träffades 2007 och gifte sig 2012, ska enligt tidningen befinna sig i karantän i amerikanska staden Big Sky, Montana.

Inga bilder på magen

I början på mars firade familjen Jessicas födelsedag och lade upp bilder på när hon blåste ut ljusen på sin tårta. Det faktum att varken Jessica eller Justin har postat nya bilder på henne i sina sociala kanaler sedan dess får nu sin förklaring då man försökt – och lyckats – hålla graviditeten under radarn. Inte ens Hollywoods paparazzis har sett skymten av henne sedan i februari när hela familjen fotograferades under en promenad på Manhattan i New York.

Justin Timberlake bad om offentlig ursäkt

Tidigare i år gick Justin ut och bad sin fru om en offentlig ursäkt sedan han fotograferats tillsammans med skådespelerskan Alisha Wainwright under en filminspelning i New Orleans. På bilderna syntes Justin och Alisha sitta tätt intill varandra och hålla händer. Justin hade dessutom tagit av sig bröllopsringen.

”Jag uppvisade ett mycket bristande omdöme – men jag vill försäkra – att ingenting hände mellan mig och min medskådespelerska. Jag drack alldeles för mycket den där kvällen och ångrar mitt beteende. Jag borde ha vetat bättre. Detta är inte den förebild jag vill vara för min son”, skrev Timberlake på Instagram och fortsatte:

”Jag vill be om ursäkt till min fantastiska fru och familj för att jag försatt dem i denna pinsamma situation, och jag ska fokusera på att vara den bästa make och pappa jag kan vara.”

”Vi älskar dig”

I juni postade Jessica en bild på Justin och sonen Silas som tydde på att hon förlåtit sin make. 

”Att vara pappa är ibland ett otacksamt jobb, men idag hoppas vi att du vet hur viktig du är i våra liv. Vi älskar dig för evigt. Kärlek mamma och Silas”.

Källa: Daily Mail

Foto: TT

LÄS MER:

Jessica Biels hy är lika flawless efter tio år – och vi vet vilket serum hon använder

12 oförglömliga bilder på Britney Spears och Justin Timberlake

#FreeBritney – Allt du behöver veta om Britney Spears