jessica frej gravid

Jessica Frej gravid – visar upp babybulan

Kokboksförfattaren och tv-kocken Jessica Frej, 31, väntar sitt första barn! I ett inlägg på Instagram visar hon upp babybulan och berättar hur långt gången hon är.

Jessica Frejs tv-karriär tog fart när hon deltog i Sveriges Mästerkock 2011. Sedan har det rullat på med jobb som kock i Nyhetsmorgon, kokböcker och en populär Youtube-kanal.

Också privat har det blomstrat. För ett år sedan flyttade Jessica Frej och hennes partner Christian Wennberg in i sin drömkåk, en 50-talsvilla på natursköna Lidingö i Stockholm. Nu berättar Jessica med stor glädje att paret väntar tillökning.

Jessica Frej visar upp växande maken

I ett inlägg på Instagram syns Jessica sitta i en grön soffa och hålla om sin baby-bula. Hon skriver:

”Den obeskrivliga tröttheten och det plötsliga illamåendet vid bara tanken på julmat berodde visst inte på något annat än detta”.

Hon har även hashtaggat inlägget med orden gravid och vecka22. Hon är alltså halvvägs igenom graviditeten och beräknad födsel är således någonstans i mitten på augusti.

Kända vänner gratulerar

I kommentarsfältet syns en rad kända vänner som alla vill skicka sina gratulationer.

” MEN JESSICA. GRATTIS GRATTIS!!!!!!!”, skriver kock-kollegan Siri Barje. Frida Skattberg som driver bakkontot Baka med Frida skriver ”Åh!!! Stort grattis fina ni”. Stina Wollter skriver ”Hurraaaaaaaa” och Kristin Kaspersen ”Men fina du... GRATTIS!!!”. Marie Serneholt, Agneta Sjödin och Sarah Dawn Finer är ytterligare några som lämnat kärlek och grattis bland kommentarerna.

Jessica Frej om illamåendet under graviditeten

På sin story har Jessica Frej dessutom postat en spegelselfie där hon håller handen på magen.

”Njutit av vår lilla hemlighet sedan i december”, skriver hon på bilden. ”Men nu börjar det bli svårt på riktigt att dölja”.

jessica frej fotar sig i spegeln

I nästa post rättar hon sig själv. Hon skriver:

”Njutit är delvis sant men här är en tjej som varit konstant illamående i 4 månader och haft ca 20% av sin vanliga energi. Och blivit halvt galen av att kräkas varje dag. Men förutom det njutit.”

Källa: Leva & Bo

Foto: TT, Instagram

Elsa Hosk efter graviditeten: ”Jag njuter av min nya kropp”

Därför pausas Carolina Gynning och Carina Bergs podcast

Ellen Bergströms tankar om den förändrade kroppen efter graviditeten