Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par

Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par

Efter den långa tystnaden bekräftar nu artisten Jireel att han och Alice Stenlöf inte längre är ett par, efter ett halvår tillsammans.

Under sommaren 2020 hittade Alice Stenlöf kärleken på nytt i artisten Jireel Lavia Pereira, efter ett tufft uppbrott från ex-pojkvännen Philip Wong, som hon varit tillsammans med i flera år.

Under det senaste halvåret har Jireel och Alice Stenlöf delat många romantiska stunder, vilket de gärna visat upp på sociala medier. Men nu var det ett tag sedan de visade sin kärlek offentligt.

Alice Stenlöf har varit öppen om att hon inte mår bra

Den senaste tiden har den som följt Alice Stenlöf förstått att allt inte står helt rätt till, då hon varit öppen med att hon inte alls mår bra. De senaste veckorna har hon gått igenom en tuff period där hon bland annat träffat en psykolog.

Jireel bekräftar: har gjort slut med Alice Stenlöf

Nu går Jireel Lavia Pereira ut och bekräftar det många trott på sociala medier, han och Alice är inte längre ett par. Jireel förklarar att han har valt att lämna relationen efter deras tid tillsammans.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt”, skriver Jireel på sin Instagram story och fortsätter:

”Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män. Men så var aldrig fallet för oss. Som många har märkt är det många känslor involverade som har reflekterats i vårt förhållande och i sociala medier. Jag skulle vilja att ni respekterar och stöttar henne under denna period”.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar

Alice Stenlöf bryter tystnaden – svarar på kritiken efter festkvällen

Här är kändisarnas reaktioner på hajpade appen Clubhouse

Life hack: Så skalar du din avokado på nolltid (!)