Ella Travolta, 21, och pappa John Travolta, 67.

TT

John Travolta om att visa upp dottern Ella: ”Talang och skönhet”

I februari gjorde John Travolta och dottern Ella stor succé när de dansade loss tillsammans.
Nu berättar skådespelaren om tacksamheten över att få visa upp sitt barn och hennes talang.
1:15

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:15)

Det var på 1970-talet som världen tog John Travolta till sitt hjärta i filmer som Carrie, Saturday night fever och Grease. Därefter dalade karriären något innan danskungen gjorde storstilad comeback i finrummet som Vincent Vega i Pulp fiction.

För ett par månader sedan bevisade John Travolta att hans moves fortfarande sitter i. Det var i en reklamfilm under Superbowl som han och dottern Ella plötsligt dök upp bland andra välkända ansikten som Martha Stewart, Leslie David Baker (känd som Stanley Hudson i The Office) och Nascar-föraren Kyle Busch.

Far och dotter-dansen blev viral

Ella Travolta ska lära sin pappa att spela in en Tiktok-video, något skådespelaren tycks ha problem med inledningsvis. Men till Surfaces Sunday best börjar de till sist dansa den klassiska koreografin från Grease som John Travolta gjorde tillsammans med Olivia Newton John – och då går det bättre.

– Han har det fortfarande, slår Martha Stewart fast.

Dottern delade senare dansen på sitt Tiktok-konto och uppmanade folk att spela in sin egna tolkningar av dansen, och hennes klipp har i dag runt 6 miljoner visningar.

John Travoltas stolthet över dottern Ella

Ella Travolta är skådespelarens enda dotter. Tillsammans med sin nu framlidne fru Kelly Preston fick han också två söner, minstingen Benjamin (i dag tio år) och förstfödde Jett som också han tragiskt nog gått bort. Kelly Preston dog i bröstcancer förra året, och i en intervju med mexikanska Esquire berättar John Travolta att han och dottern bestämt sig för att göra Tiktok-dansen som en hyllning till henne.

För det visar sig att dansen har en speciell plats för far och dotter.

– Ella och jag dansar mycket. Det här var väldigt viktigt för oss. Vi gjorde en Tiktok-utmaning och bad folk att återskapa dansasen, och det blev viralt. Jag är väldigt tacksam att varumärket bad oss göra det tillsammans, säger han enligt Us weekly.

I intervjun understryker han också hur roligt det var att få dansa med Ella Travolta, och att det inte finns någon han hellre hade gjort det med.

– Det fungerade på så många plan! Dels som unik underhållning som folk älskade att se. Och dels tillät det mig att introducera min dotter för världen på en enorm scen, att visa upp hennes talang och skönhet, säger John Travolta.

Här kan du se reklamfilmen när John och Ella Travolta dansar loss:

Foto: TT

Relaterade artiklar

John Travolta säljer 20-rummare – flyttar med barnen efter fruns dödsfall

Se John Travolta dansa loss med 20-åriga dottern Ella

11 klassiska filmroller – som egentligen skulle spelats av andra