Josefin Dahlberg om tårarna under återbesöket hos barnmorskan

Josefin Dahlberg om tårarna under återbesöket hos barnmorskan

Josefin Dahlberg blev mamma förra veckan åt dottern Mio. Nu berättar den nyblivna mamman om det tunga återbesöket hos barnmorskan.
”Jag gick därifrån gråtandes”, säger hon.
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
Slå på ljud

Förra veckan välkomnade Josefin Dahlberg och Josef Fares sitt första barn till världen, en dotter som fått namnet Mio. Det var Josefin som först delade med sig av den glada nyheten med en bild föreställande henne själv och Mio på sjukhussängen efter förlossningen.

”Åtta dagar tidigt och allt galet fort men så himla bra. Så tacksam och lycklig! Mio vår Mio”, skrev hon i inlägget.

I drygt en vecka har Mio levt, och den nyblivna mamman Josefin har därefter hunnit med två återbesök hos barnmorskan.

”Jag gick därifrån gråtandes”

Nu berättar Josefin Dahlberg i ärliga ord om de tunga känslorna under och efter det allra första återbesöket efter förlossningen.

– Som ni såg var jag på återbesök och jag skrev att allt gick toppen, vilket det gjorde. Men, jag måste berätta att jag var på mitt första återbesök i fredags, och då kan jag säga att jag gick därifrån gråtandes. Allt kom över mig när jag kom dit, berättar hon nu i en video på sin Instagram story, och fortsätter:

– Jag hade sjukt ont i stygnen mellan benen, mina bröst gjorde så jäkla ont, de var så svullna för att de hade gått från rå mjölk till bröstmjölk. Det gjorde att jag inte hade kunnat mata Mio, så hon hade skrikit hela natten, jag kände mig så hjälplös när hon var så ledsen. Det var som att allt kom över mig och jag bröt totalt ihop när jag var där och kände att det var så överväldigande.

Ärliga orden om första tiden som mamma

Men annat är det nu. Efter det andra återbesöket kändes det bättre, och Josefin vill påpeka det viktiga i att första tiden som mamma innebär både bra och mindre bra stunder.

– Det var väldigt skönt att få gråta ut. När vi kom hem var brösten lugna och jag kunde mata henne, och sen har vi haft en drömhelg. I dag på återbesöket såg allt bra ut, berättar hon vidare och fortsätter:

– Men det är ups and downs första tiden med bebis, det vill jag ändå dela med mig av.

Foto: Instagram

LÄS MER:

12 kändisar som ogenerat pratat om sitt hår – där nere

Bilderna visar – så lika är Beyonces döttrar varandra

Testa dina kunskaper om kändisbarn – och deras föräldrar