Julia Fox och Kanye West.

TT

Julia Fox hånas för förhållandet med Kanye West

Kanye West och Julia Fox har dejtat i en knapp månad, och under tiden har hon fått många elaka kommentarer riktade mot sig.
De handlar om att hon bara träffar Ye för pengarna och kändisskapet, något som hon nu motsätter sig.

I början av året började det cirkulera uppgifter om att Kanye ”Ye” West börjat dejta Uncut gems-skådespelaren och modellen Julia Fox.

Det visade sig också stämma, och i ett uppslag i Interview magazine berättade hon öppet om relationen till superstjärnan.

TV: Julia Fox - 5 saker du vill veta
0:58

Efter reklamen: TV: Julia Fox - 5 saker du vill veta

(0:58)

Slå på ljud

“Jag träffade Ye på nyårsafton och det klickade omedelbar. Hans energi är så rolig att ha runt sig. Han fick mig och mina vänner att skratta, dansa och le hela natten lång”, skriver hon i sin essä.

Julia Fox drömdejt med Ye

De fortsatte att hålla lågan uppe genom att gå på dejt på en Broadwayföreställning av Slave play, och sedan dess har de hållit ihop.

Julia Fox och Kanye West är på Paris Men's fashion week just nu.

Julia Fox och Kanye West är på Paris Men's fashion week just nu.

TT

Kanye West ordnade också en fotografering för Julia Fox och han hade fyllt ett hotellrum med kläder till sin nya flamma.

“Det var varje tjejs dröm förverkligad. Det kändes som ett riktigt Askungen-ögonblick. Jag vet inte hur han gjorde det, eller hur han fick upp allt där i tid. Men jag blev så överraskad. Liksom, vem gör en sådan grej på andra dejten? Eller någon dejt för den delen!”, skriver hon.

Julia Fox svarar på kritiken

Men alla presenter kommer med ett pris. Sedan texten publicerats har hon fått utstå hån och elaka kommentarer från personer som ifrågasätter hennes motiv till att dejta Ye. Det här ger hon svar på i podcasten Forbidden fruits som hon har tillsammans med Niki Takesh.

– Folk säger saker som “du gör det bara för kändisskapet, du gör det för att då “clout”, du gör det bara för pengarna”. Ärligt talat har jag dejtat miljardärer hela mitt vuxna liv, säger hon och fortsätter.

– Jag bryr mig inte riktigt... Jag bryr mig bara om att få göra min konst och att få ut den till världen. Det är mer spännande för mig nu än att få blickar på mig. Jag kunde inte bryr mig mindre, säger Julia Fox.

Hon gifte sig 2018 med piloten Peter Artemiev, men 2020 bröt de upp. De har en dotter som föddes i januari förra året.

Foto: TT

Se också: Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer
0:49

Efter reklamen: Se också: Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer

(0:49)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Elena Belle om trassliga relationen med pojkvännens exfru: ”Tagit mycket skit”
Hollywoodstjärnornas hemliga romans – har varit ihop i ett år
Johanna Nordström visar upp nya pojkvännen Adam Smedberg