julia franzen

Julia Franzén: Allt om nya Bachelorette Sverige 2021

Julia Franzén, 30, söker kärleken i Bachelorette Sverige 2021 på TV4. Här är allt du vill veta om henne!

Julia Franzén är singelkvinnan med stort 'S' som nu är redo att träffa kärleken med stort 'K' i tv-programmet Bachelorette Sverige på TV4. Vi har samlat allt du kan tänkas vilja veta om henne.

Föddes i Lerum utanför Göteborg

Julia är född och uppvuxen i Lerum som ligger cirka 20 minuter utanför Göteborg. Hon är 30 år och har gått på Knappekullaskolan och Torpskolan, samt på Ester Mosessons Gymnasium, inriktning hotell och restaurang.

Arbetat som servitris, massös och vårdbiträde

Enda sedan gymnasietiden har Julia jobbat hårt. Hon har varit servitris på Leif Mannerströms restaurang Sjömagasinet, Stena Line, Gothia Towers och på olika event. Julia har bland annat serverat kungafamiljen två gånger!

Hon har även arbetat som massös hemma i Lerum, butiksbiträde i en inredningsbutik, vårdbiträde i hemtjänsten och på gruppboende, som förskollärare, samt personlig tränare och receptionist på ett gym.

Flytten till Los Angeles

Julia bor idag i LA. På sin egen hemsida beskriver hon hur hon tidigare ”levde ett helt perfekt samboliv som Barbie och Ken med båt, myskvällar och parmiddagar” i Göteborg.

”Problemet var bara att jag inte var redo att stadga mig, jag hade så många drömmar och mål som jag ville kunna bocka av innan jag stadgade mig”, berättar hon på hemsidan.

Tre år efter gymnasiet lämnade hon därför tryggheten för att åka iväg som aupair till Los Angeles.

”Året i USA var som att vara med i en film i ett år med kändismöten och andra sjuka Hollywood-äventyr. Jag svävade pop moln av lycka”, förklarar Julia.

När hon flyttade hem till sina föräldrar igen efter au pair-året hade hon fått ordentligt blodad tand, men kände också en ångest över att vara tillbaka på hemorten. Julia beskriver hur hon tröstade sig med mat, och gick upp ofrivilligt i vikt. Året därpå flyttade hon till Bergen i Norge för ett jobb som hovmästare. Parallellt med det började Julia att träna hårt – en hälsoresa som skapade löpsedlar då hon gick från överviktig till fitnessmodell.

År 2014 flyttade Julia tillbaka till LA och påbörjade en programledarutbildning.

Synts i tv och Miss Universe

Julia Franzén har synts i tv förr.

Julia är redan ett välbekant ansikte då hon medverkade i Robinson 2020 på TV4. Dessförinnan deltog hon och kusinen Camilla Fogestedt i tv-programmet Cirkus Magaluf 2016 på Viafree där man följde ett gäng svenskar som säsongsjobbade i Magaluf.

År 2017 tävlade Julia Franzén för Sveriges räkning i skönhetstävlingen Miss Universe.

Relationen med Bingo Rimér

Julia har även varit i ropet sedan hon dejtat flickfotografen Bingo Rimér, en relation som fick sitt slut i början på året. På sin Instagram story har Julia förklarat varför det tog slut så här:

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)” skrev hon och tillade sedan: ”Menade inte öppen som person utan menade öppet förhållande”.

Det jobbar Julia Franzén med

Idag jobbar Julia som personlig tränare och livscoach. Hon beskriver att den kombon är bra då hon insett att hennes klienter ofta har underliggande problem som gör att de inte lyckas komma igång med träningen eller gå ned i vikt.

”Jag började livscocha och få mina klienter att göra slut, byta jobb eller flytta”, skriver hon på hemsidan.

Hobbies och livsstil

Julias egna intressen består av att resa, träna och uppleva så mycket som möjligt av livet. Hon dokumenterar mycket av sin livsstil på Instagram där hon har över 80 tusen följare.

Vad söker Julia Franzén i en man?

När Julia Franzén nu söker kärleken i Bachelorette så är det man och barn som är målet. I en pressmeddelande från TV4 säger hon:

– Jag har levt ett liv där jag gjort allt man kan drömma om och skapat en karriär som jag är supernöjd med men nu längtar jag efter något annat. Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn och hela den grejen.

Hon beskriver hur många säkert tror att hon söker ”en typisk kostymkille som är snygg och lång med en bra karriär”.

– Men det viktigaste för mig är att han är trygg och rolig. Jag vill ha en lite galen kille, lite rufsig sådär. Jag har ju träffat många killar men det har aldrig blivit rätt. Nu tycker jag att det är dags.

Inspelningarna av Bachelorette Sverige startar våren 2021 och nu kan du som är sugen på att dejta Julia söka till programmet.

Källa: Juliafranzen.com

Relaterade artiklar

8 kändisar som gled in i varandras DM – och blev ihop

Här är skillnaderna mellan svenska och amerikanska Bachelor

Julia Franzén är nya Bachelorette Sverige på TV4