Justin Bieber bryter tystnaden – därför ställde han in turnén

För två veckor sedan kom beskedet att Justin Bieber ställer in resten av sin turné. Då fanns ingen förklaring, men nu bryter stjärnan själv tystnaden.

Det har nu gått två veckor sedan Justin Bieber gjorde många fans besvikna genom att ställa in de 14 kvarvarande spelningarna på sin Purpose-turné. Det lämnades då ingen förklaring till det plötsliga beslutet men spekulationerna har gått vilda från utbrändhet till att han tänkt starta en kyrka (men vem trodde på det egentligen?). Men nu bryter stjärnan själv tystnaden.

Läs också: Justin Bieber ställer in resten av sin världsturné: ”Jag är ledsen”


sitt Instagramkonto skriver han:

– Jag har låtit min egen osäkerhet ta överhanden och krossade relationer styra hur jag betett mig mot människor. Jag vill vara en man som lär mig av mina misstag och genom att ta den här pausen hoppas jag att jag kan hålla på längre sikt. Jag vill att min karriär ska hålla men jag vill också att mitt hjärta och min hjärna ska hålla.

Justin tar alltså en paus för att undvika att gå in i väggen, något som togs upp då han blev bannlyst från att uppträda i Kina på grund av ”dåligt beteende” strax innan turnén ställdes in.

Läs också: Vet du vad du dansar till i ”Despacito”? Vi vet – och det är riktigt snuskigt

Han avslutar med att skriva:

– Det här meddelandet är väldigt grammatiskt inkorrekt men det kommer från hjärtat.