Justin Bieber ställer in resten av sin världsturné: ”Jag är ledsen”

Justin Bieber ställer in resten av sin världsturné: ”Jag är ledsen”

Världsstjärnan ställer in sina 14 resterande konserter på Purpose-turnén. Enligt Justins team beror avhoppet på "oförutsägbara omständigheter".

Läs mer: Håkan Hellström vs Justin Bieber – en match i 5 ronder

Justin Bieber kastar in handduken. TMZ rapporterar att popstjärnan har valt att ställa in de konserter som är kvar på hans världsturné ”Purpose tour”. Enligt Justins team beror avhoppet på ”oförutsägbara omständigheter”, men exakt vad det innebär låter de dock vara osagt. De som har köpt biljetter till någon av de inställda konserterna ska få pengarna tillbaka.

De turnéstopp som drabbas är konserter i USA, Kanada, Japan, Singapore och Filippinerna. Avhoppet kommer efter nyheten om att Justin blivit bannlyst från att uppträda i Kina på grund av ”dåligt beteende”.

Under måndagen fångades han på film av TMZ i Santa Monica då intygar att han mår bra men ser fram emot vila efter två års turnerande och bad om ursäkt till fansen.

– Jag älskar er, jag tycker att ni är fantastiska. Jag är ledsen om någon känner sig besviken eller lurad. Det var inte min mening, säger han.


Besökare på Justins konserter i Stockholm förra året kanske minns artistens ganska loja inställning till showen. Recensioner kallade Justin för ”sorgsen och likgiltig” medan andra menade att han såg ”genuint olycklig ut”. En källa till TMZ menar att anledningen till avhoppet är att Justin är ”just over it”.

Foto: IBL