Justin Bieber vill skydda Billie Eilish.

Justin Biebers tårfyllda budskap till Billie Eilish

Justin Bieber slog igenom när han bara var 15 år gammal och har sedan genombrottet lidit av ångest, depression och drogmissbruk. I en intervju ger han nu sitt stöd till 18-åriga sångerskan Billie Eilish och säger att han kommer att "finnas där för henne" om hon skulle behöva det.

Billie Eilish, den 18-åriga sångerskan som började göra musik hemma i sitt sovrum, har verkligen tagit hela världen med storm. Hennes låtar och videor har strömmats mer är 15 miljarder gånger och tillsammans med brodern Finneas O’Connell, 22, har hon genomfört fyra utsålda turnéer i Nordamerika.

Dessutom blev hon nyligen historisk på Grammy Awards 2020 då hon blev den yngsta artisten någonsin att vara nominerad i – och vinna – de fyra tyngsta kategorierna på galan. Det vill säga Årets album, Årets skiva, Årets låt och Årets nya artist.

Justin Bieber vill ”skydda” Billie Eilish

En som också har haft samma typ av framgång är Justin Bieber, 25, som slog igenom när han var 15 år gammal med låten One time. Han har själv talat ut om att det var tufft att slå igenom så ung, och i nya dokumentären Justin Bieber: Seasons berättar han att han brottats med ångest, depression och drogmissbruk efter genombrottet.

– Jag var döende. Folk fattar inte hur allvarligt det var. Det var galet läskigt. Det gick så långt att mitt säkerhetsteam gick och kollade min puls, och det första jag gjorde på morgonen var att ta piller.

I en intervju i dagarna fick han ett par frågor om Eilish, varpå Bieber började gråta och berätta att han känner att han vill ”skydda” henne.

– Låt henne göra sin grej och om hon någonsin behöver mig, så kommer jag att finnas där för henne. Jag vill bara skydda henne. Jag vill inte att hon ska tappa det. Jag vill inte att hon ska behöva gå igenom det jag gjorde. Jag önskar inte någon det. Om hon någonsin behöver mig är jag bara ett samtal bort, sa han i musikprogrammet Beats 1.

Billie Eilish svar till Justin Bieber

Det dröjde inte heller länge innan Billie Eilish själv reagerade på det tårfyllda budskapet. Hon delade klippet på Bieber på sitt Instagram-konto, och visade även upp bilder som bevisar att hon var ett stort Bieber-fan när hon växte upp.

Bland annat publicerade hon en gammal bild på sig själv där hon har på sig ett linne med Justin Bieber-tryck. Dessutom visade hon upp bilder på sitt rum som var täckt av bilder på popstjärnan och till och med en skylt på hennes dörr där det stod: ”Forever Belieber! Billie’s room”.

”Stream changes”, skrev hon i inlägget och syftade på Biebers nya album som heter just Changes.

Reaktionerna lät inte vänta på sig och sångerskan hyllas för inlägget i kommentarsfältet.

”Älskar dig!!!”, skrev Justin Bieber själv, och Hailey Bieber kommenterade med en hjärt-emoji.

https://www.instagram.com/p/B8j4oBvlTQw/

Foto: TT

Läs mer:

Så kärlekshyllar Justin Bieber Hailey på nya singeln Yummy

Justin Bieber: ”Jag tog tunga droger”

Billie Eilish vill hjälpa fans som lever med självmordstankar