Justin Timberlake och Jessica Biel har blivit föräldrar igen

Justin Timberlake och Jessica Biel har blivit föräldrar igen

Justin Timberlake och Jessica Biel har blivit föräldrar igen, bekräftar nu nära vänner till paret. ”Babyn är så klart söt! Det är ju Justins och Jessicas”, säger Lance Bass.
10 kändisbarn som blivit tillsammans
Slå på ljud

I början av sommaren började det ryktas om att Justin Timberlake och Jessica Biel blivit föräldrar för andra gången. Men varken Justin eller Jessica bekräftade nyheten själva, och att Jessica ska ha varit gravid en andra gång är inte heller något som paret själva pratat om. Men efter månader i karantän visar det sig nu att paret lyckades dölja hela graviditeten.

Vännen bekräftar Justins och Jessicas familjelycka

Nu bekräftar vännen tillika artisten Brian McKnight att paret, som sedan tidigare är föräldrar åt 5-åriga sonen Silas, fått ännu ett barn! Justin Timberlakes nära vän och kollega berättar för Hollywood Life att ryktena kring att Justin och Jessica ska ha fått tillökning stämmer. I samband med att Brian McKnight pratade om Justin Timberlakes framtid inom musiken sa han:

– Han har precis fått barn. Jag tror att det kommer vara väldigt inspirerande för honom och att han kommer att skapa ny musik som handlar om just det. Det är jag säker på.

”Babyn är så klart söt!”

Lance Bass, som även han är en nära vän till familjen, berättar också om Justin Timberlakes och Jessica Biels bebislycka.

– Babyn är så klart söt! Det är ju Justins och Jessicas, berättar han för Enterteinment Tonight. Men när han fick frågan om vad den lilla fått för namn valde han däremot att hålla det för sig själv.

– Det var en bra fråga. Men Justin kommer att döda mig om jag berättar, svarade han skämtsamt och med glimten i ögat.

Foto: TT

LÄS MER:

Gravida Chrissy Teigen inlagd på sjukhus efter kraftig blödning

Nya uppgifter: Så födde Gigi Hadid sin dotter

Sophie Turner visar sina privata (fantastiska) gravidbilder