cindy crawford och dottern Kaia på gala

Kaia Gerber är en kopia av Cindy Crawford – i samma kläder 27 år senare

Med snart tre decennium i mellan poserar dottern Kaia Gerber i samma outfit som sin modellikon till mamma, Cindy Crawford, på omslaget till amerikanska ELLE.
Och visst kommer mor och dotra från samma genpool – se bilderna här!
Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen
1:32

Efter reklamen: Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen

(1:32)

Slå på ljud

Supermodellen Cindy Crawford, 55, och affärsmannen Rande Gerber, 59, gick och gifte sig för 34 år sedan under romantiska omständigheter. Under sin relation har kärleksparet gett liv till sonen Presley Gerber, 22, och dottern Kaia Gerber, 20.

Den senare går just nu i sin modellmammas fotspår, för sådan mor sådan dotter. Ja, Kaia Gerber arbetar även hon som modell, och 2017 gjorde Kaia debut på catwalken för Calvin Klein.

Sedan dess har det rullat på. 20-åringen har modellat för stora modehus som Versace, Chanel och Marc Jacobs. 2018 utnämndes hon till årets modell på Fashion Awards, 2019 var hon på omslaget av brittiska Vogue och 2021 frontar hon Céline. Bland annat. Succén är ett faktum.

Mor och dotter är kopior av varandra

Inte nog med att mor och dotter valt samma karriärbana – de är även oerhört lika. Lika som bär, som man brukar säga!

– Tidigare såg jag inte likheterna alls, men när jag tittar på bilder nu så måste jag ta en extra titt innan jag ser vem av oss det är. Desto äldre jag blir desto fler likheter syns, inte bara visuellt. Det är allt från våra manér till våra röster, förklarade Kaia Gerber i Vogue 2019.

Mor och dotter är extremt tighta och syns ofta på bild tillsammans.

”Min älskling snodde min look”

Härom dagen fick ett av Cindy Crawfords Instagram-inlägg en enorm spridning och stor uppmärksamhet. Det gäller två bilder varav en är på sig själv, och den andra är på dottern Kaia Gerber. Det fina är att de båda är iklädda exakt samma outfit, och de båda poserar på omslaget för amerikanska ELLE – OCH att det skiljer 27 år mellan bilderna.

”Min älskling snodde min look”, skriver Cindy Crawford samtidigt som hon visar upp bilderna där de båda är iklädda jeans och en magtröja från Ralph Lauren med den amerikanska flaggan tryckt över bröstet.

Skillnaden är som nämnt att bilden på mamma Cindy är från amerikanska ELLEs omslag från 1994, och Kaia Gerbers bild i samma outfit är från nu.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Världens sexigaste män – så ser de ut nu (och så såg de ut när de tog hem titeln)
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu
Kändisar med lika kända (om inte kändare) föräldrar