Oväntade kändisar som medverkat i amerikanska Bachelor

Oväntade kändisar som medverkat i amerikanska Bachelor

Mila Kunis, Amy Schumer och Dolly Parton är tre exempel på stjärnor som gästspelat i The Bachelor eller The Bachelorette. Här listar vi fler oväntade kändisar som varit med i de populära programmen!
TV: 7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv
0:51

Efter reklamen: TV: 7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv

(0:51)

Slå på ljud

Att kända personer gästspelar i Bachelor eller Bachelorette är inget vi blivit bortskämda med i Sverige. I USA ser det däremot annorlunda ut. Där är det mer regel än undantag att celebriteter dyker upp i programmen för att hjälpa till på dejter eller bjuda på överraskningar.

Här är exempel på populära Hollywoodstjärnor som gjort entré i The Bachelor eller The Bachelorette:

Mila Kunis och Ashton Kutcher

Det var i säsong 13, avsnitt 2, som skådespelarparet Mila Kunis och Ashton Kutcher överraskade deltagarna i The Bachelorette. Tillsammans med huvudpersonen Rachel Lindsay anordnade de en kurs i hur man blir "husband material."

Lil Jon

Rapparen Lil Jon var med i säsong 14, avsnitt 2 av The Bachelorette. Det var när Becca Kufrin var på singeldejt med Blake Horstmann som Lil Jon dök upp och hjälpte paret att ha sönder saker som påminde om Beccas före detta fästman Arie Luyendyk Jr.

Amy Schumer

Även komikern Amy Schumer har gästspelat i The Bachelorette. Det var i säsong 11, avsnitt 3, som Amy hjälpte killarna som dejtade Kaitlyn Bristowe att lyckas med stand up. Förutom Amy Schumer fanns även komikerna Nikki Glaser och Rachel Feinstein med som coacher.

Backstreet Boys

Tjejerna som dejtade Nick Viall i The Bachelor säsong 21 fick en ordentlig överraskning. I avsnitt 3 dök nämligen Backstreet Boys plötsligt upp i huset och överraskade med en spelning. Tjejerna fick dessutom i uppgift att öva in en dans som de senare skulle uppträda tillsammans med bandet.

Jenny Mollen och Jason Biggs

Skådespelarparet Jenny Mollen och Jason Biggs medverkade i säsong 15, avsnitt 3, av The Bachelorette. Tillsammans visade de killarna som var där för att dejta Hannah Brown hur det är att ha barn, och vilka utmaningar som kommer med föräldraskapet.

Dolly Parton

Sist, men inte minst – Dolly Parton. Ja, du läste rätt. Countryartisten gästade säsong 8, avsnitt 2, av The Bachelorette och medverkade på en av Emily Maynards singeldejter där hon uppträdde med en egenskriven låt.

Foto: TT

TV: Här är 7 saker du vill veta om Kendall Jenner
1:26

Efter reklamen: TV: Här är 7 saker du vill veta om Kendall Jenner

(1:26)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Vem är Julia Franzén? Allt om nya Bachelorette Sverige 2021
Här är skillnaderna mellan svenska och amerikanska Bachelor
8 realityserier från förr som vi aldrig (!) glömmer