Selena Gomez och Daisy Edgar-Jones

Kändisar med lugg att inspireras av

Är du sugen på att uppdatera frisyren? Ett kort som alltid går hem är luggen. Här är 10 kändisar som bär den med stil!
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Slå på ljud

Precis som att de flesta av oss någon gång har testat att färga håret i en helt ny nyans, har många av oss haft en period med lugg. I filmer och tv-serier kryllar det av karaktärer med den perfekta luggen. Ta Marianne i Normala människor och Anastasia i Fifthy Shades of Grey till exempel. Kanske är det dags för dig att klippa lugg för första gången, eller tredje? Spana in stjärnorna att inspireras av.

Och du, var inte rädd, håret växer snabbt ut igen!

Daisy Edgar-Jones

daisy Edgar-jones

Daisy Edgar-Jones har en lång, mörk lugg.

Daisy Edgar-Jones som spelar Marianne i superhypade Normala människor lyckas verkligen ha den perfekta luggen serien igenom. Till och med genomsvettig i italienskt sommarklimat ser den helt ljuv ut. Just hennes lugg har blivit så poppis att tidningar världen över skriver artiklar om hur du ska klippa ”fransk lugg”, likt Marianne.

Bella Hadid

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Supermodellen Bella Hadid rockar just nu en lång lugg i karantän. På Instagram postar hon en video med texten ”She bangs”, en ordlek som kan betyda både ”hon rockar” och ”hon har lugg”. Fint!

Emma Stone

emma stone

Det kvittar vilken hårfärg Emma Stone kör, luggen passar alltid lika fint.

Naturligt rödhåriga skådespelerskan Emma Stone är en av de stjärnor som passar superbra i hellugg. Hon har genom åren visat att den gör sig lika fint i blont och brunt också.

Dakota Johnson

dakota johanson

Dakota Johnson bär sin lugg både privat och på jobbet, det vill säga i sina filmroller.

Skådespelerskan Dakota Johnson klippte lugg inför sin roll som Anastasia i Fifthy Shades of Grey-filmerna 2015, och har burit den även privat sedan dess. Ibland får den växa ut och falla åt sidan, och ibland ligger den nyklippt precis över ögonbrynen.

Kendall Jenner

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I familjen Kardashian-Jenner byter systrarna hårstil gärna och ofta. En av de som haft minst vågade varianter är modellen Kendall. Det var därför till mångas förtjusning som hon i fjol klippte just lugg och visade upp den på Instagram. Snyggt, säger vi!

Beyoncé

Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles med kort lugg i färgen bronde.

Superstjärnan Beyoncé i en kort rak lugg som slutar en halv decimeter över ögonbrynen. Lite 90-talsvibbar på den, inte sant?

Lena Dunham

Det komiska geniet Lena Dunham har en lång lugg som hon låter falla ned mot ögonbrynen. I nytagna bilder på Instagram ser vi att den fått växa fint under karantän.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus tar hjälp av mamma för att klippa frisyren.

Finns det någon fräckare luggbärare än Miley? Knappast! Sångerskan har det senaste året kört på en riktig hockeyfrilla med långt nackhår, uppklippta sidor och taggig lugg. Sist var det hennes egen mamma Tish som klippte henne, under distansvägledning av stjärnans stylist. 

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez i lockig lugg.

Före detta Disney-stjärnan Selena Gomez är ett exempel på att lugg går utmärkt att ha även med lockigt hår, om det nu fanns några tvivel kring det. 

Rihanna

rihanna

Sångerskan Rihanna kör på lugg till uppsatt.

Sångerskan Rihanna har alltid haft en lekfull inställning till frisyrer och experimenterat med så väl färg som form. Här bär hon en rak och jämn hellugg tillsammans med en härligt stor knut på huvudet.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

10 frisyrer du minns om du var ung på 90-talet

17 snygga frisyrer som lyfter din midsommarlook

Majonnäs i håret och 48 andra bisarra händelser i nya realitysnackisen