Ruby Rose och Phoebe Dahl, Brad Pitt och Gwyneth Paltrow, Naya Rivera och Big Sean

Kändisar som nästan gift sig – brutna förlovningar i Hollywood

Att få kalla fötter inför ett bröllop kan hända vem som helst. Här är Hollywoodstjärnorna som varit riktigt nära att gifta sig, men som av olika anledningar istället valde att bryta sina förlovningar.
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

I Hollywood är förlovningar, bröllop och nya kärlekspar lika vanligt som skilsmässor, kärleksskandaler och brutna förlovningar. Här är nio kändispar som förlovat sig och börjat planera bröllop, men som sedan av olika anledningar brutit upp.

Cameron Diaz och Jared Leto

Charbonneau/BEI/Shutterstock

Skådisen och musikern förlovade sig i början av 2000-talet men gick skilda vägar innan de hann gifta sig.

– Du måste hitta någon som är på samma ställe i livet som du är. Tajmingen är allt, sa Cameron Diaz om uppbrottet i en intervju med Cosmopolitan.

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Dan Steinberg/BEI/Shutterstock

”Bennifer” var ett av 00-talets hetaste par och när de förlovade sig var fansen överlyckliga. Bröllopet skulle ha ägt rum i september 2003, men strax innan skickade paret ut ett pressmeddelande och berättade att allt var inställt:

”På grund av det enorma medieuppbåd som blivit kring vårat bröllop, har vi bestämt oss för att skjuta upp bröllopet”, skrev de.

Men bröllopet blev aldrig av och paret separerade bara månader senare.

Gwyneth Paltrow och Brad Pitt

Charles Sykes/Shutterstock

90-talets it-par nummer ett träffades när de spelade in filmen Se7en tillsammans 1995. Brad Pitt friade, Gwyneth Paltrow sa ja, men innan de hann gifta sig bröt de förlovningen. Hon sa i en intervju med Howard Stern efteråt att hon helt enkelt var för ung.

– Jag var 22 år när vi träffades. Det var inte förrän jag fyllde 40 jag drog huvudet ur sanden. Man kan inte ta ett sådant beslut när man bara är 22 år gammal. Jag var inte redo, sa Gwyneth Paltrow.

Naya Rivera och Big Sean

Broadimage/Shutterstock

Skådespelerskan och rapparen träffades via Twitter och började dejta varandra 2013. De förlovade sig snabbt och började planera inför ett bröllop. Men plötsligt gick Big Sean ut och meddelade att bröllopet var inställt och förlovningen bruten. I sin självbiografi Sorry not Sorry har Naya Rivera berättat om händelsen:

”Jag fick läsa på internet att jag inte längre skulle gifta mig, samtidigt som resten av världen fick reda på det. Och det var inte bara det att vi inte längre skulle gifta oss, tydligen var vi inte ens tillsammans längre.”

Ruby Rose och Phoebe Dahl

Mediapunch/Shutterstock

Orange is the new Black-skådisen Ruby Rose och fotografen Phoebe Dahl förlovade sig 2014. Men istället för bröllop året efter så valde paret att gå skilda vägar. Enligt källor till E! News hade de helt enkelt för mycket jobb båda två och kunde inte tillbringa så mycket tid ihop som de önskade.

Zayn Malik och Perrie Edwards

Disney/Shutterstock

One Direction + Little Mix = sant? Tyvärr inte. De två popstjärnorna förlovade sig 2013 och fansen väntade spänt på tidernas bröllop. Istället gick de två skilda vägar. Enligt People ska Pierre Edwards senare ha berättat om uppbrottet i en bok.

”Det var fruktansvärt, det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Ett fyra år långt förhållande, en två år lång förlovning, som han avslutade med ett enkelt sms.”

Zayn Malik har dock förnekat att det var så han bröt förlovningen.

Iggy Azalea och Nick Young

Jim Smeal/BEI/Shutterstock

Sångerskan och basketspelaren förlovade sig 2015, efter att ha dejtat i drygt ett år. Bröllopet planerades till sommaren 2016, men bara månader innan vigseln började en video cirkulera där Nick Young erkände för en lagkamrat att han varit otrogen mot Iggy Azalea. Han bortförklarade det hela med att det bara var en skämtvideo.

Men strax efter det gick paret skilda vägar och något bröllop blev aldrig av. Iggy Azalea skrev på sin Twitter att hon fått tag på ytterligare en video där hon med egna ögon såg Nick Young vara otrogen.

”Jag gjorde slut med Nick eftersom att jag fick reda på att han tagit hem andra kvinnor till vårat hem under tiden jag var bortrest och jag kom på dem via våra övervakningskameror.” skrev sångerskan.

Kanye West och Alexis Phifer

Kazden/Shutterstock

Tro det eller ej, men Kanye West har varit förlovad innan Kim Kardashian. Hans första frieri var dock inte lika storslaget som det hans nuvarande fru fick. Han friade nämligen till designern Alexis Phifer över en tallrik pasta 2006. Det blev dock aldrig något giftermål då de senare separerade. Om det var pastans fel eller inte är oklart.

Julia Roberts och Kiefer Sutherland

Eugene Adebari/Shutterstock

I juni 1991 skulle bröllopet mellan skådisarna Julia Roberts och Kiefer Sutherland ha ägt rum. Bara några dagar innan ceremonien blåstes det hela av. Samma dag som bröllopet egentligen skulle gått av stapeln sågs han packa ihop sina saker och flytta från det gemensamma boendet i Hollywood Hills. I en intervju med People berättade han senare vad som hände:

– Hon var utan tvekan den mest berömda kvinnan i världen, och det här bröllopet som skulle vara något mellan oss två blev något så mycket större.

Foto: TT

Relaterade artiklar
20 kändisar som gjorde slut under 2020
Kändisarna som förlovat sig 2020