Joe Jonas och Sophie Turner och Elvis och Priscilla

Kändisarna som gift sig i Las Vegas

Sophie Turner och Joe Jonas gifte sig i Las Vegas förra året och blåste liv i drömmen om ett Las Vegas-bröllop. Men de var långt ifrån de första kändisarna som gift sig i dekadensens huvudstad.

What happens in Vegas stays in Vegas? Många har nog dragits med av stämningen och ångrat sina Las Vegas-bröllop. Men för andra är det bara ett sätt att smita iväg och säga ja ifred eller uppfylla en dekadent och lite galen dröm. Här är sju kändispar som växlat ringar i Las Vegas.

Joe Jonas och Sophie Turner

Strax efter Billboard Music Awards 2019 gifte sig musikern Joe Jonas och skådespelerskan Sophie Turner spontant i ikoniska Chapel l’amour i A little white wedding chapel. Paret hade dock varit förlovade i två år innan dess. Självklart fanns en Elvisimitatör på plats och musikern och bröllopsgästen Diplo sände live när paret växlade godisringar(!).

Cara Delevingne och Ashley Benson

Bara några månader efter Sophie Turner och Joe Jonas eget bröllop var de återigen i Las Vegas – som gäster när modellen Cara Delevingne och skådespelerskan Ashley Benson bytte ringar. Även de körde fullt ut Las Vegas-style med Elvisimitatör.

Cindy Crawford och Richard Gere

Cindy Crawford och Richard Gere var ett av nittiotalets hetaste par. Supermodellen och skådisen träffades 1988. I december 1991 hoppade de på en privatjet och drog till Las Vegas för att gifta de sig på The church of the west. Äktenskapet höll i fyra år och båda menar att det sprack för att de tyvärr inte sågs tillräckligt mycket.

Demi More och Bruce Willis

Bruce Willis och Demi Moore hade bara varit ihop i tre månader när de gifte sig i Little white wedding chapel, med efterföljande firande på Golden nugget hotel i Las Vegas 1987. Paret fick sedan tre barn, men skilde sig 2000.

Angelina Jolie och Billy Bob Thornton

Angelina Jolie och Billy Bob Thornton träffades 1999 när de spelade in filmen Pushin Tin och året efter gifte de sig i The church of the west i Las Vegas. Billy Bob var dock fortfarande ihop med Laura Dern, som senare berättat att hon åkt till jobbet och fick reda på att han gift sig med någon annan under tiden hon var borta, och hörde aldrig av honom igen. Jolies och Thorntons äktenskap höll i tre år.

Britney Spears och Jason Alexander

2004 gifte sig Britney med barndomsvännen Jason Alexander i ett kapell i Las Vegas. När hon berättade för familjen och skivbolaget dagen efter blev det ett jäkla liv och och efter bara 55 timmar annullerades äktenskapet.

Elvis och Priscilla

Världens kanske mest kända Las Vegas-bröllop. Elvis Presley och Priscilla Beaulieu gifte sig på Aladdin hotel 1967 (utan Elvisimitatör). Bröllopet var intimt men samtidigt väldigt offentligt eftersom pressen var inbjuden vid såväl vigsel som efterföljande champagnefrukost. Priscilla valde en enkel klänning, men lade desto mer krut på tupering. Och tårtan var definitivt något utöver det vanliga.

 

Bild: TT

Källa: People

LÄS MER:

Så mycket kostade kändisarnas dyraste bröllop

8 kändisbröllop att se fram emot 2020

Hollywood-kändisar du inte visste har barn ihop