Katy Perry höll graviditeten hemlig.

Kändisar som väntar barn 2020

Michelle Williams, Katy Perry och Gigi Hadid. Här är svenska och internationella kändisar som är gravida och får barn under 2020!

Det ser ut som att 2020 kommer att bli året då en hel del kändisar föder barn. Här är kändisarna som är gravida och som ska få barn under året!

Michelle Williams

Michelle Williams är gravid.

Michelle Williams är gravid.

Skådespelerskan Michelle Williams har sedan tidigare 14-åriga dottern Matilda tillsammans med framlidne skådespelaren Heath Ledger. Nu är hon gravid med sitt andra barn tillsammans med fästmannen och regissören Thomas Kail, och nyligen visade hon upp babybulan på SAG Awards 2020.

America Ferrera

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Skådespelerskan America Ferrera, kanske främst känd för sin roll i tv-serien Ugly Betty, väntar sitt andra barn tillsammans med maken Ryan Piers Williams. Paret har en 19 månader gammal son, Sebastian, sedan innan.

Chloë Sevigny

Chloë Sevigny och pojkvännen Sinisa Mackovic väntar tillökning senare i år. Det blir det första barnet för den 45-åriga skådespelerskan, som rapporteras vara i femte månaden.

Felicity Jones

Skådespelerskan Felicity Jones, känd från filmen The Theory of Everything, gifte sig med Charles Guard för ett och ett halvt år sedan i Gloucestershire, England, och det äkta paret väntar nu sitt första barn.

Johanna Söderberg

En av stjärnorna i systerduon First Aid Kit, Johanna Söderberg, berättade nyligen att hon väntar sitt första barn. Söderberg publicerade en bild på sig själv i bikini på Instagram från sin semester i Miami, där hon står och håller om sin gravidmage.

”Ahh, jag kan inte vara tyst längre. Det kommer en liten first aid kid i sommar”, skrev hon på Instagram.

Sanne Josefson

Sanne Josefsson blev känd genom tv-programmet Playmakers som följde idrottsprofilers fruar och flickvänner. Sedan tidigare har hon sonen Frans tillsammans med ishockeyspelaren Jacob Josefson, och på Instagram lade hon nyligen videon ovan där de avslöjar könet på barnet.

Katy Perry 

I sommar blir Katy Perry och Orlando Bloom sitt första gemensamma barn. Nyheten släppte hon själv igår i videon till sin låt Never worn white. Låten handlar om att hon är rädd för att binda sig men att hon ändå samtidigt är exalterad inför att dela livet med någon. Videon avslutas med att hon är klädd i en brudklänning och står och smeker sin gravida mage.

Barnet blir Katy Perrys första medan Orlando Bloom har nioåriga sonen Flynn, tillsammans med exfrun Miranda Kerr.

Gigi Hadid

Gigi Hadid och Zayn Malik väntar sitt första barn ihop i september. Det bekräftade Gigi själv när hon i slutet på april gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk. Nyheten hade då läckt ut några dagar tidigare.

– Uppenbarligen önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd. Under dessa omständigheter är det en trevlig guldkant att kunna vara hemma tillsammans och verkligen uppleva det dag för dag, sa Gigi.

Little Jinder

Artisten Josefine Jinder, känd som Little Jinder, ska bli mamma för första gången. I ett inlägg på Instagram delade hon i slutet på april med sig av den stora nyheten.

”Jag producerar mer än ett mixtape i år! <3”, skrev hon till en bild på sig och magen.

Jinder bor sedan i fjol i Paris.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Josefin Dahlberg och Josef Fares

Bara några veckor efter att influencern Josefin Dahlberg, 30, i maj berättade om sin och Josef Fares, 42, relation kom nästa stora nyhet – paret väntar tillökning! I en bild på Instagram som är tagen ovanifrån ser Josefin Dahlbergs över 78 000 följare hur hon och Josef håller varsin hand på Josefins mage. Vid hennes fötter står parets hund och tittar upp mot kameran. Bilden talar ett tydligt språk och det gör även texten i inlägget.

”Vi älskar dig redan Mio”, har hon skrivit och satt ett rött hjärta efter. Bland kommentarerna har kändisvänner som Bianca Ingrosso och Fia Anderberg sagt stort grattis.

Rooney Mara

Skådespelarna Joaquin Phoenix, 45 och Rooney Mara, 35 har varit ett par sedan 2016 och enligt källor till internationella medier väntar de sitt första barn tillsammans i slutet av sommaren. Paret har inte själva bekräftat graviditeten och har liksom de flesta andra inte synts ute så mycket under våren på grund av coronapandemin. Därför har man kunnat hålla graviditeten hemlig så pass länge och det finns heller inga riktigt bra bilder som avslöjar någon mage.

Leighton Meester och Adam Brody

Leighton Meester, 34, från Gossip girl väntar sitt andra barn tillsammans med skådespelaren Adam Brody, 40. Den brittiska tidningen Daily Mail publicerade i april bilder på paret när de är ute och promenerar i Los Angeles med sin fyraåriga dotter Arlo Day Brody. Leighton Meester har en grå t-shirt med svarta snickarbyxor över och under syns en stor och härlig bebisbula!

Penn Badgley och Domino Kirke

Penn Badgley, 33, och frun Domino Kirke, 36, väntar sitt första barn ihop. Hon har en son från en tidigare relation och har även råkat ut för två missfall. ”Vi var redo att ge upp”, skrev Domino i ett Instagraminlägg i februari där hon visade upp den växande magen. Hon tackar barnet i magen för allt det lärt paret.

”Du lär oss redan hur vi ska stanna i nuet på ett sätt som vi aldrig gjort tidigare, lillen. Tack till dig.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Johanna Söderberg från First Aid Kit är gravid

Inköpslista för gravida – från BB-väska till hemmet

Barnmorskan: Så länge bör du vänta mellan två graviditeter