Eric. Maeve och Otis ser förvånade ut

Kärlek i Sex Education – de är ett par i verkligheten

Visst älskar man när skådisar i ens favoritserie finner varandra privat? Framför allt om de haft romantiska spänningar i serien. Och exakt så är det med de här två skådisarna från Netflix-succén Sex Education.

Och de förälskade tu är: Aimee Lou Wood (Aimee Gibbs) och Connor Swindells (Adam Groff)!

Så länge har Aimee Lou Wood och Connor Swindells varit ett par

aimee lou gibbs och connor swindells

Paret har gått på röda mattan ihop ett flertal gånger utan att media noterat det.

Aimee Lou Wood och Connor Swindells har enligt uppgift varit ett par sedan strax efter första säsongen spelats in. Ändå har de två lyckats hålla förhållandet undan pressen ända fram tills i vintras – trots att Aimee Lou Wood faktiskt postat privata bilder på Connor Swindells på sitt öppna Instagramkonto sedan förra hösten, alltså 2018 (!).

Även Connor Swindells har postat kärleksfulla bilder på Aimee Lou Wood det senaste året. Hon är förvånad över att det tog så lång tid innan omvärlden uppmärksammade förhållandet.

– Jag har postat grejer på sociala medier om honom sedan innan första säsongen av Sex Education ens släpptes, och tänkte inte mer på det. Han var ju min pojkvän liksom, berättar hon i en intervju med brittiska Elle.

Trogna Sex Education-fans minns säkert att Aimee Gibbs och Adam Groff hade ihop det i säsong ett, och redan den allra första scenen i serien är ganska rakt på intim om man säger så… man kan ju inte låta bli att undrar just exakt hur långt parets verkliga flört hade kommit när de scenerna spelades in och hur spänningen var då?

Aimee och Adam i första avsnittet

Intressant scen att spela in ihop med någon man har en spirande romans med…

Par i rutan när kärleken växte

Relationen mellan den vimsiga, men charmiga Aimee Gibbs och den otursförföljde rektorssonen Adam Groff tar slut ganska fort. Efter att det tar slut med Aimee får vi följa hur karaktären Adam utvecklas förbi det hårda, osympatiska skalet till att visa en helt annan, mycket mer komplex, och ibland till och med sympatisk sida. Aimees roll har i de första två säsongerna varit lite mer anonym, men även hon har kämpat mot hjärnspöken.

I intervjun med brittiska Elle berättar Aimee Lou Wood också att det är en otrolig hjälp att jobba tillsammans med sin partner och att de alltid kan prata om jobbet. Men paret har heller inga svårigheter att distansera sig från jobbet och prata om annat. Och att de två har roligt och trivs ihop är tydligt när man ser på deras Instagrambilder – kolla bara in de här Halloweenbilderna!

Foto: TT / Skärmdumpar / Netflix

Källa: Standard

LÄS MER:

Här kan du hyra de otroliga husen i Sex Education

Nu är det officiellt – Sex Education får en tredje säsong

13 reaktioner på Sex Education som kommer få dig att bli rörd

12 frågor vi har efter att ha sett säsong två av Sex Education