KIT HARINGTON OCH ROSE LESLIE från Game of thrones

Kärlekspar från tv-serier – som är tillsammans även i verkligheten

När två skådisar spelar kärlekspar i en tv-serie älskar fansen att spekulera i om det kan vara kärlek på riktigt. Här är 7 tillfällen när skådespelarna tagit romansen från inspelning till verklighet.
6 gånger par från tv blev par i verkligheten
Slå på ljud

När två personer spelar kärlekspar i en tv-serie så händer det ganska ofta att tittarna börjar spekulera i om de faktiskt är något mellan skådisarna på riktigt. För de allra flesta paren i tv-seriernas värld handlar det om att skådisarna helt enkelt är otroligt skickliga på sitt yrke. När de får fansen att spekulera i om en romans även utanför inspelningarna – då har de lyckats.

När kärlekspar i tv-serier blev ett par även i verkligheten

Men så finns de en del tillfällen där ryktet om en eventuell romans aldrig slutar florera. Det kommer fler och fler bilder på skådisarna tillsammans, de dyker upp i varandras Instagramflöden, och till sist bekräftar de relationen. Här är 7 tillfällen när kärleksparen från tv-serier blivit ett par även i verkligheten:

Natalia Dyer och Charlie Heaton – Stranger Things

NATALIA DYER OCH CHARLIE HEATON
Christopher Polk/People/Shutterstock

2017 började säsong 2 av Stranger Things att sändas. Snabbt började rykten florera om att Natalie Dyer och Charlie Heaton, som spelar Nancy Wheeler och Jonathan Byers i serien, var ett par även i verkliga livet. Senare det året visade de sin kärlek öppet och syntes hålla handen och kyssa varandra. I dag är de officiellt ett par!

Kit Harington och Rose Leslie – Game of Thrones

KIT HARINGTON OCH ROSE LESLIE
Stephen Lovekin/Shutterstock

De träffades under inspelningarna av Game of Thrones 2012 där de spelar Jon Snow och Ygritte. 2018 gifte de sig och nyligen fick de sitt första gemensamma barn.

– Om man redan är attraherad av någon och spelar föremålet för hennes kärleksintresse är det väldigt lätt att bli kär, sa Kit Harington i en intervju med Vogue för några år sedan.

Hyun Bin och Son Ye-Jin – Crash Landing on You

Hyun Bin och Son Ye-Jin träffades faktiskt redan när de spelade i The Negotiation tillsammans 2018. Men det var inte förrän de började spela in Crash Landing on You, där de spelar ett kärlekspar, som kärleken tog fart. För bara någon månad sedan bekräftade de relationen.

Jesse Plemons och Kirsten Dunst – Fargo

JESSE PLEMONS OCH KIRSTEN DUNST
Shutterstock

De träffades när de började spela det gifta paret Peggy och Ed Blomquist i Fargo 2015. Då hade Kirsten Dunst dock en relation en annan man, men det dröjde inte länge innan de två gjorde slut och Kirsten Dunst började synas allt mer med sin motspelare Jesse Plemons. 2017 förlovade paret sig, och 2018 kom deras första gemensamma barn, lilla Ennis som i dag hunnit bli 2,5 år gammal.

Chase Stokes och Madelyn Chile – Outer Banks

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Under våren 2020 hade Outer Banks premiär på Netflix. Chase Stokes och Madelyn Cline spelar John B och Sarah som har en stormig romans. Det dröjde inte länge innan det började spekuleras i om Chase Stokes och Madelyn Cline hade en relation även i verkliga livet. Och i somras bekräftades relationen av paret själva på Instagram.

Mila Kunis och Ashton Kutcher – That '70 show

MILA KUNIS OCH ASHTON KUTCHER
Eric Charbonneau/Shutterstock

De träffades när de spelade Jackie och Kelso i That '70 show. Under den första säsongen var Mila Kunis endast 14 år gammal och Ashton Kutcher var 19. Men det blev inte kärlek under tiden de spelade in serien. Det skulle dröja flera år efter det att serien hade gått i graven innan de två möttes igen – och det sa klick. 2015 gifte de sig och i dag är de hela Hollywoods favoritpar. Tillsammans har de barnen Wyatt Isabelle, 6, och Dimitri, 4.

Ben McKenzie och Morena Baccarin – Gotham

BEN MCKENZIE OCH MORENA BACCARIN
Broadimage/Shutterstock

Ben McKenzie och Morena Baccarin spelade mot varandra redan 2006 när hon hade en liten roll i OC – där han spelade huvudrollen. Några år senare möttes de återigen under en inspelning, denna gången för tv-serien Gotham. 2015 bekräftade de att de hade en romans även utanför kamerorna, och bara några dagar senare chockade de Hollywood genom att berätta att de väntade sitt första barn ihop. I dag är de lyckligt gifta och har två barn ihop.

Jill Knox och Keith Powell – Connecting

JILL KNOX OCH KEITH POWELL
Matt Baron/BEI/Shutterstock

I serien spelar de paret Michelle och Garrett – i verkligheten är Jill Knox och Keith Powell gifta och har dottern Dolyn, snart 2 år gammal.

Källa: Buzzfeed

Foto: TT, Instagram, skärmdumpar från serierna

Relaterade artiklar
Kärlekspar som spelat förälder och barn på film – SÅ märkligt!
Kärlekspar i serier – som aldrig borde fått varandra