Katy Perry och fästmannen Orlando Bloom

TT

Katy Perrys irritation på Orlando Bloom under graviditeten

Stjärnparet Katy Perry och Orlando Bloom verkar av allt att döma ha en väldigt fin relation.
Men nu avslöjar artisten att det fanns saker som skådespelaren gjorde under graviditeten som hon tyckte var över gränsen.

För fem år sedan träffades Katy Perry och Orlando Bloom för första gången. Det var på Golden globe-galan, och enligt artisten ska den blivande fästmannen ha gått fram och stulit en hamburgare från hennes bord.

Han tog den och jag ba: ”Vänta! Vem... åh, du är så het. Visst, ta den”, har hon berättat för den amerikanska programledaren Jimmy Kimmel.

När hon senare skämtsamt konfronterade Sagan om ringen-skådisen ska han ha utbrustit: ”Jag gillar dig”, och sen var kärlekssagan ett faktum.

Återföreningen efter uppbrottet

De hade förvisso en paus från varandra under en kortare period ungefär ett år efter att de börjat dejta, men de hittade snabbt tillbaka till varandra.

De förlovade sig för nästan exakt två år sedan, på alla hjärtans dag 2019. Orlando Bloom hyrde då en helikopter och under den färden friade han och Katy Perry svarade ja. Och tur var väl det, för när helikoptern sen landade väntade familj och vänner med en stor fest.

I mars förra året avslöjade artisten att hon väntade sitt första barn. Det var också storslaget, nämligen i samband med en musikvideo till låten Never worn white. Och i augusti kom lilla Daisy Dove Bloom till världen.

Orlando Bloom har sedan tidigare ett barn, sonen Flynn som han fick med modellen Miranda Kerr.

”Behöver inte höra alla historier”

Nu berättar Katy Perry, återigen för Jimmy Kimmel, att det förvisso var bra att hennes partner hade erfarenhet från en tidigare graviditet men att det också kunde gå henne på nerverna.

– Jag har en otrolig fästman som har gjort det här förr, han har en tio-årig son. Jag var lite så att: ”Jag behöver inte höra alla historier”, säger hon men tillägger att det också var till stor hjälp.

– Han har varit fantastiskt och otrolig. Vi är så kära och så tacksamma, säger Katy Perry.

Foto: TT

Relaterade artiklar

Så stylade kändisarna sin första röda matta som par

Taylor Swift – och 14 andra kändisar med oväntade mellannamn

Så friade kändisarna – 6 otroligt romantiska historier