Kelly Clarkson

TT

Kelly Clarkson har skrivit 60 låtar efter uppbrottet från maken

Efter närmare sju år som gifta gick till sist Kelly Clarkson och Brendon Blackstock isär.
Deppigt, så klart, men sångaren har använt sig av det som bränsle till sin kreativitet.
– Det är en gåva, säger hon.

Kelly Clarkson slog igenom med dunder och brak för nästan 20 år sedan när hon vann den allra första upplagan av amerikanska Idol. Sedan dess är hennes kanske största låtar Since u been gone och Because of you.

I dag är hon en av domarna i The voice och har sin talkshow The Kelly Clarkson show.

I juni förra året lämnade hon in skilsmässopappren och påbörjade ett stökigt uppbrott från exet Brendon Blackstock. De träffades första gånge 2006 när Kelly Clarkson repeterade inför en countrygala. Han är son till Narvel Blackstock sin var hennes manager under tiden.

– Han gick förbi, fick alla att skratta och jag sa: ”Jag kommer att bli ihop med honom. Det vet jag”, har Kelly Clarkson tidigare sagt till People.

Kelly och Brendons kärlekssaga

Så blev det alltså till sist. De började dejta 2012 och året därpå gifte de sig i Tennessee. Kelly och Brandon fick två barn ihop: dottern River Rose som föddes 2014 och sonen Remington Alexander, född 2016.

Men deras förhållande höll inte, och i somras lämnade artisten in en ansökan om skilsmässa. Sedan dess har det bråkats om både pengar och om vårdnaden över barnen. De verkar dock ha kommit fram till att delar vårdnaden men att barnen till största delen kommer att bo hos sin mamma.

Så bearbetar Kelly Clarkson sorgen

Under den här tiden har Kelly Clarkson fått mycket energi att skriva musik. I en intervju med Entertainment tonight berättar artisten att hon skrivit oerhört många låtar sedan skilsmässan.

– Jag har skrivit typ 60 låtar. Det är en galen mängd att få ut. Jag tror att det är en välsignelse i sig. Varje gång man går igenom något i livet är det så otroligt skönt att ha det utloppet, oavsett om folk hör det eller inte, säger hon.

Samtidigt har hon haft svårt att veta exakt hur personlig hon vill vara på det kommande albumet.

– Det är väldigt bra och väldigt ärligt. Men jag har en del frågor som jag måste svara på innan jag släpper den. Det kan vara affärsmässigt eller personligt eller vad som helst. Vad som än händer är det en gåva. Jag ska vara ärlig, jag förstår inte hur någon kan gå igenom sorg som en skilsmässa, eller någon annan typ av sorg och förlust, utan att få utlopp för det så här, säger Kelly Clarkson.

Bild: TT

Relaterade artiklar
5 kändispar som gjorde slut via telefon
Cleo Kinnaman om dejtandet – 2 år efter skilsmässan från Joel
Därför skiljer sig Kim Kardashian och Kanye West