Kenzas bikinibild fick fansen att undra – nu ryter hon ifrån

Kenzas bikinibild fick fansen att undra – nu ryter hon ifrån

För ett par dagar sedan publicerade Kenza en bikinibild på sig själv – och snabbt började flera följare spekulera i om hon var gravid igen. Något som fick influencern att reagera och ryta ifrån.

I mitten av juni blev Kenza Zouiten Subosic och hennes make Aleks föräldrar för första gången. Tillsammans fick de en son som de valde att ge namnet Nikola, och kort efter födelsen delade de nyblivna föräldrarna med sig av sin glädje på sociala medier:

”Allt har gått bra och vi är så förälskade i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, och att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, all kamp, all smärta. Tack för att du valde oss som föräldrar. Vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev Kenza bland annat på Instagram.

Nyligen åkte den nyblivna familjen iväg på sin första gemensamma solsemester, och sedan dess har Kenza postat flera bilder från resan – varpå en har fått särskilt mycket uppmärksamhet.

Bikinibild fick följare att spekulera

För ett par dagar sedan la Kenza nämligen ut en bild på sig själv iklädd en svart bikini – och kort därefter började flera personer i kommentarsfältet att gratulera henne till graviditet nummer två.

Kommentarerna fick influencern att reagera och ryta ifrån, bland annat på Instagram Story där hon beskrev sin ilska över att folk hade mage att säga något sådant till en kvinna. Kenza hyllade också andra kvinnor som delat med sig av bilder på sina kroppar efter förlossningen.

Därtill valde Kenza att svara på vissa av kommentarerna till bilden – och hon var både ironisk och seriös. En kommentar löd ”Är du gravid? Grattis!” och på den svarade hon ”Ja, med en burrito! Tack!”. En annan följare kommenterade att Kenza får skylla sig själv när hon publicerar den typen av bild, hen tycker nämligen att Kenza ”verkligen ser gravid ut på fotot”. Till det svarade influencern:

”Nej. Jag ser inte gravid ut på den här bilden. Inte alls. Jag ser ut som någon som har fött barn under sommaren. Så nej. Jag kommer inte att gömma min kropp bara för att vissa personer inte kan tänka ett steg längre”.

Kenzas repliker har hyllats av flera följare, och i skrivande stund har de två ovanstående svaren gillats av över 14 000 personer.

Talat ut om hur kroppen förändrats

Nyligen postade Kenza ett inlägg på sin blogg där hon beskriver hur hennes kropp förändrats sedan graviditeten. Hon förklarar bland annat att hon har fått både bristningar och gått upp i vikt, men att det absolut inte är någonting hon mår dåligt över.

”Höfter och midja blivit bredare, huden på magen är lös och naveln är stor. Väger fortfarande ett par kilon mer än innan graviditeten men det är inte så konstigt med tanke på att jag äter mer skit (sötsuget är brutalt) och tränar mindre. Röven är plattare än någonsin. Tror mina bröst kommer se helt annorlunda ut efter amningen också för när jag precis ammat så hänger dem som små ärtpåsar haha. Kan även dra ut mina nipples flera cm?! De är helt elastiska haha”, skriver hon och fortsätter:

”Många frågar om jag fick bristningar och det fick jag. Inte på magen, men på rumpa/lår. Jag har alltid haft en rätt avslappnad syn på min kropp men jag kan tänka mig att detta ändå hade stressat mig lite innan jag fick barn. Men idag så känns allt sånt så oviktigt. Det viktigaste är hur kroppen KÄNNS och den känns bra”.

Foto: Eero Hannukainen/TT

Läs mer:

Kenzas ärliga ord – kan inte förstå sin pappa: ”Gör mig ledsen”

Se Kenzas förlossningsvideo: ”Det gör så jävla ont”

Kenzas första ord om förlossningen: ”Extremt långt och smärtsamt”