En bild på Khloé Kardashian som delades av misstag sprids på internet.

TT

Khloé Kardashian om kroppshetsen – efter ”läckta” oredigerade bilden

I helgen publicerades av misstag en oredigerad bild av Khloé Kardashian på hennes Instagram-konto.
Hon har nu kommenterat det hela i ett öppenhjärtligt inlägg, och berättar om vad alla kommentarer gör med hennes självkänsla.
1:37

Efter reklamen: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

(1:37)

Slå på ljud

En bikinibild på Khloé Kardashian har skapat stort ståhej på internet. Fotot var nämligen oredigerat vilket fick många att jämföra det med hennes tidigare inlägg. Det visade sig också att det publicerats av misstag och raderades. Men inte innan det hann snappas upp och spridas vidare. Det fick hennes team att försöka plocka ner varje exemplar – vilket gjorde att det hela uppmärksammades ännu mer.

Ärliga orden om kroppsuppfattningen

Nu har Khloé Kardashian lagt upp bevis på att den oredigerade bilden var missvisande. Samtidigt passar hon på att berätta om kampen med sin självkänsla.

”Bilden som delades i veckan var vacker. Men för någon som kämpat med kroppsuppfattning hela sitt liv, när någon då tar en bild på dig som inte är smickrande och tagen i dåligt ljus och inte fångar din kropp på rätt sätt efter att du arbetat hårt för att komma dit – och sen delar med sig av den till världen – då ska du ha all rätt att be om att den inte delas. Oavsett vem du är”, skriver hon bland annat.

I inlägget delar hon också med sig av videoklipp som visar att hon inte smalnat ner sig på tidigare bilder.

”Ärligt talat har pressen, ständiga hånen och dömandet att under hela mitt liv vara perfekt och nå upp till andras standard om hur jag ska se ut har varit för mycket att bära”, skriver hon och ger exempel på minst sagt elaka kommentarer som hon får utstå.

Beskedet: Kommer inte sluta

Dessutom understryker Khloé Kardashian att hon har rätten på sin sida att visa upp sig själv och sin kropp precis som hon vill.

”Jag älskar ett bra filter, bra ljussättning och lite redigering här och där. På samma sätt som jag tycker om att sminka mig, fixa naglarna eller ha ett par rosa klackar för att visa upp mig för världen så som jag vill bli sedd, och det är precis vad jag kommer att fortsätta göra utan att be om ursäkt. Min kropp, min image och hur jag väljer att se ut och vad jag delar med mig är mitt val. Det är inte upp till någon annan att döma eller bestämma vad som är acceptabelt eller inte längre”.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Vi alla har uttalat Khloé Kardashians namn fel hela tiden
10 kändisar om varför de valt att inte dricka alkohol: ”Gör mig mycket lyckligare”