Kanye West och Kim Kardashian.

TT

Kim Kardashian: Därför lämnade jag Kanye West

Det har gått ett år sedan Kim Kardashian bestämde sig för att skiljas från Kanye West.
Nu öppnar hon upp om anledning till varför hon lämnade Ye.
Se bilderna där Julia och Kim klätt sig likadant
0:39

Efter reklamen: Se bilderna där Julia och Kim klätt sig likadant

(0:39)

Slå på ljud

I februari förra året lämnade Kim Kardashian in ansökan om skilsmässa från Kanye West efter nästan sju år som gifta. Anledningen till det hela har inte varit helt klarlagt och det forna paret höll ganska länge tyst om situationen.

Men i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians, som spelades in innan beslutet, öppnade Kim upp om sin känslor kring äktenskapet me Ye.

– Jag kan inte göra det här mer ärligt talat. Varför har jag fastnat på den här platsen i flera år? Han flyttar till en annan stat varje år. Jag måste hålla ihop så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger hon i realityserien och fortsätter:

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här.

Därför skiljer sig Kim Kardashian från Kanye West

Nu har hon uttalat sig igen. I en ny intervju med amerikanska Vogue berättar Kim Kardashian att hon var tvungen att sätta sig själv i första rummet.

– Under så lång tid har jag gjort saker som gör andra personer lyckliga. Och jag tror att under de två senaste åren så har jag bestämt mig för att göra saker som gör mig själv lycklig, och det känns väldigt bra. Även om det har skapat förändringar och orsakade min skilsmässa så tror jag att det är viktigt att vara ärlig med sig själv om vad som gör dig lycklig, säger Kim Kardashian och fortsätter:

– Jag har valt mig själv. Jag tycker att det är viktigt att välja sig själv. Jag tycker att det är okej att välja sig själv.

Pete Davidson är Kim Kardashians nya flamma.

Pete Davidson är Kim Kardashians nya flamma.

TT

Kim Kardashians livsförändring efter skilsmässan

Kim Kardashian är i dag 41 år, och hon säger att hon kommit in i en ny era.

– Nu när jag är över 40 så kommer det att handla om Team mig. Jag kommer att äta bra. Jag kommer att träna. Jag kommer att ha mer kul, tillbringa mer tid med mina barn och med personer som gör mig lycklig. Jag kommer att lägga ner min telefon. Avfölja om jag ser något som jag inte tycker om på Instagram. Khloé kom på den bästa frasen för det häromdagen. Hon sa: ”Posta och ghosta”.

Kim Kardashian dejtar nu komikern och skådespelaren Pete Davidson. Och Kanye West har en relation med skådespelaren Julia Fox, samtidigt som han enligt uppgifter gör sitt bästa för att reparera sin relation med exet.

Julia fox och Kanye West.

Julia fox och Kanye West.

TT

Foto: TT

Relaterade artiklar
Nyblivna mamman Alicia Vikander om viktiga tiden med familjen
Här visar Zara Larsson upp sin nya hårfärg
Därför lever Kanye West och Julia Fox i en öppen relation