Kim Kardashian: Därför får inte mina barn titta på KUWTK

Kim Kardashian: mina barn får inte se på Keeping up with the Kardashians

Kim Kardashians barn har växt upp framför tv-kamerorna. Men trots barnens medverkan i familjens realityserie Keeping up with the Kardashians får de inte själva titta på den. Nu förklarar Kim varför.
1:9

Efter reklamen: Här är alla Kardashian-barnen

(1:9)

Kim Kardashians fyra barn har växt upp i rampljuset. Familjen Kardashians realityserie Keeping up with the Kardashians startade flera år innan Kim, eller hennes syskon, fick sina första barn. Och eftersom att tv-serien ännu inte fått ett stopp sedan den började filmas 2007 så föddes Kims barn in i tv-formatet.

North West skojar om mamma Kims tårar i realityserien

North, Saint, Chicago och Psalm vet inte mycket annat än ett liv med kameror runt sig. Ja, det har ju inte undgått barnen att den stora familjen är med i någon form av tv-serie, med tanke på just kamerorna. Men Kim vill inte att barnen ska ta del av själva realityserien än.

Vilket barnen inte heller gjort. Förutom när de ramlat över klipp via TikTok. Där har bland annat hennes äldsta dotter North West hittat flera klipp från Keeping up with the Kardashians där mamma Kim gråter förtvivlat. Något som roar North snarare än oroar, om man säger så.

– De brukar härma min gråtscen från Bora Bora, eller ja egentligen alla mina gråtscener. North brukar komma och säga ’mamma, jag har tappat mitt örhänge!’. Hon gör det alltså som ett skämt, och jag känner bara ’du har ingen aning’, säger Kim och syftar på den välkända scenen där hon tappar sitt diamantörhänge i havet under en semester på Bora Bora.

Scott Disck: ”De Kommer titta på det någon gång”

Det är i ett nytt avsnitt av tv-serien som Kim Kardashian diskuterar det hela med Kourtney Kardashians ex Scott Disick, skriver E News. Men Scott går inte i samma tankar som Kim när det gäller att visa tv-serien för barnen.

– Jag tror bara att de ändå kommer att titta på det någon gång. Det är deras liv. När ska vi sätta oss ner och säga ’nu får du gå igenom alla dessa säsonger och se vad mamma och pappa gjorde alla de här åren?’, säger han. Han fortsätter:

– Det är ditt liv, det är ditt förflutna, och någon gång kommer de att vara intresserade av att se allt. Antingen med eller utan oss.

Vill inte berätta om ex-maken för barnen

Och för Kim är det är främst en detalj som skaver.

– Jag vill verkligen inte behöva förklara vem Kris Humphries är, säger Kim och syftar på en av hennes ex-makar.

Hon är däremot säker på att hon hellre ser det ihop med sina barn, än att de ska titta på det utan henne.

– Jag är inte redo för att barnen ska se det än, framför allt inte North. Nyligen frågade barnen om de fick se på serien, men jag känner mig inte så bekväm med det, mest för att jag kommer att behöva förklara så mycket.

Foto: Instagram

Relaterade artiklar

Här tatuerar Kourtney Kardashian pojkvännen Travis Barker

Khloé Kardashian om kroppshetsen – efter oredigerade bilden

Kim Kardashian: Framing Britney påminner om mobbningen av mig