Kim Kardashian och Pete Davidson.

TT

Kim Kardashians offentliga kyss med Pete Davidson – efter romansryktet

Det tisslas och tasslas om att Kim Kardashian gått vidare efter uppbrottet med Kanye West.
Komikern Pete Davidson pekas ut som hennes nya kille.
Kim Kardashian – 5 saker du vill veta
0:57

Efter reklamen: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

(0:57)

Slå på ljud

För några veckor sedan var Kim Kardashian med i Saturday night live. I en av sketcherna spelar hon Jasmine från Alladin, och Pete Davidson spelade just Alladin, och då kysser de varandra.

Det kan väl ha gjorts i konstens namn, men förra veckan visade det sig att de hänger med varandra privat. De var då på en nöjespark tillsammans med Kourtney Kardashian och hennes fästman Travis Barker. Enligt vittnen på plats ska båda paren ha varit mysiga med varandra.

Pete Davidson och Kim Kardashian kysser varandra i SNL.

Pete Davidson och Kim Kardashian kysser varandra i SNL.

TT

Kim Kardashian och Pete Davidsons heta dejt

Nu rapporterar TMZ att paret haft en ny datenight i New York. De ska bland annat ha varit på restaurangen Campania där de hade takterassen för sig själva. Där ska de, enligt sajten, ha varit väldigt nära varandra och den enda som fick komma upp och hälsa på var krogens ägare, som är en gammal vän till Pete Davidson.

De ska också ha gått vidare till nattklubben Zero bond. Där säger vittnen att de var ”väldigt bekväma med varandra” och att de kysstes offentligt.

Något bildbevis på detta har dock inte dykt upp.

Pete Davidsons vänskap med Kim Kardashians familj

När ryktena om deras roman började spridas dementerade dock en vän till familjen att det skulle röra sig om mer än vänskap. Pete Davidson har kommit Kardashian-klanen nära genom deras gemensamma vän Machine gun Kelly.

– De hänger i samma kretsar så de kommer vara med varandra då och då. De är bara vänner som umgås, ska källan ha sagt till People.

En annan uppgiftslämnare bekräftar att de är vänner.

– Just nu är de bara vänner, men saker kan ändras till något mer romantiskt, säger en annan källa till Us Weekly.

Om man ska tro de senaste vittnesmålen har det alltså blivit mer romantiskt nu.

Kim Kardashian bröt upp med Kanye West tidigare i år, men tycks ha en fortsatt bra relation med pappan till hennes barn Saint, North West, Psalm och Chicago. Efter att deras äktenskap tog slut har det varit tyst om Kim Kardashians dejtande. Fram till nu, alltså!

Pete Davidson har genom åren charmat flera kända kvinnor. Han har bland annat dejtat ståuppkomikern Carly Aquilino, Larry Davids dotter Cazzie Davids och Kate Beckinsale. Han var också förlovad med Ariana Grande och dejtade under en period Familjen Bridgerton-skådisen Phoebe Dynevor.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Ryktena mellan Kim Kardashian och Pete Davidson – här är allt vi vet
Bilderna bekräftar Bridgertonstjärnan Phoebe Dynevors romans med komikern
Alla kändisar du (kanske) missade i Ariana Grandes Thank u, next-video