I dag släpps nya säsongen Keeping up with the Kardashians – här kan du se den

Gör dig redo för ett Kardashian-maraton. Här är streamingtjänsten som ger dig tillgång till KUWTK – och 150 andra realityserier.

Läs mer: Nu finns hajpade skönhetsmärket i Sverige – detta ska du satsa på

Nu får Netflix, HBO, Viaplay och alla andra streamingtjänster ytterligare konkurrens – there’s a new kid in town. Nykomlingen heter Hayu och lägger fokus på realityserier.

Streamingtjänsten tillhör NBCUniversal och är, likt till exempel Netflix, en prenumerationstjänst där du för en fast månadskostnad får tillgång till hela serieutbudet. Hayu finns sedan tidigare i Storbritannien, Irland, Australien och Norge och har över 150 realityserier i sitt bibliotek med fler än 5 000 avsnitt.


Läs mer: Är du redo att skaffa barn? Här är testat som ger svar

En av serierna som finns tillgänglig är ”Keeping Up with the Kardashian”, en serie som tidigare har varit svår att streama på ett smidigt sätt. Och just KUWTK släpper idag första avsnittet av sin sprillans nya säsong där vi kommer få följa Kim, Khloe och Kylies graviditeter, se otrohetsskandalen up close och inte minst vara med under Kims omtalade möte med president Trump. Dessutom finns alla tidigare säsonger av programemt på just Hayu.

Andra serier som kommer finnas på Hayu är ”Life of Kylie”, ”The Real Housewives” och ”Million Dollar Listing”. En del av de nya avsnitten kommer även att gå att streama samma dag som se sänds i USA. Dessutom kan du temporärt ladda ner avsnitt och titta offline när du saknar internetanslutning.

Kalaset kostar 49 kronor i månaden och smyglanserades redan i slutet av förra året, men först nu kommuniceras det till den svenska marknaden.

Foto: IBL